Zäta lovar inte mycket fett gällande lagbygget – måste nog ”Oskarshamnsfynda”, laget firas en sista gång & vad händer med hemmasönerna Frycklund och Zetterberg?

Bilder från avancemanget från Ettan vi aldrig tröttnar på med Zäta och Paananen. Duon kunde aldrig översätta den magin till SHL-jubel. FOTO: RUNE ÅHLÉN

1 svar

  1. Marko skriver:

    Känslan är att det blir väldigt svårt stt hitta spets utan en rejäl skjuts ekonomiskt. Det hår naturligtvis att erbjuda prestationsnaserade löner till en del spelare för att få ner månadskostnaden lite men sånt har de ju koll på.
    VIK ska absolut inte ut på några mer utsvävningar gällande ekonomin så där känns det klokt att tona ner förväntningarna men som sagt, spetskompetens kostar och utan poängproducerande spelare blir det en jobbig säsong. Bredd och utvecklingsbara spelare finns redan (eller fanns under förra säsongen) men nu måste spelare in av allsvensk toppnivå eller SHL klass. Möjligen kan man fynda någon från andra sidan Atlanten men utifrån förra årets inlägg så verkar det ha blivit svårare därifrån också. Såg dock att Matt Leitner rör på sig med jämna mellanrum men poängproduktionen verkar vara ganska beskedlig.
    I övrigt utifrån Mikaels inlägg så visst kan väl Lill Zäta och Frycklund vara alternativ men jag ser inte de som de som lyfter laget nämnvärt jämfört med säsongens spelare oavsett mer träning bekant miljö mm. Men men, pusslet ska läggas av de som leder laget så mycket kan hända