Caputi inför OS-finalen och sitt eget spel

Luca Caputi säger så här inför OS-finalen mellan Kanada-Sverige:

– Jag tycker Kanada har blivit bättre för varje match så jag tycker att de bara ska bygga vidare på vad de har gjort. Ta smarta, säkra beslut och att gå till nätet och gör det svårt för Lundqvist .

– Jag tycker Toews, Benn och Doughty verkligen höjt sitt spel under OS. Doughty och Toews har vunnit Stanley Cup och OS innan så de är vinnare som är bra att ha i ditt lag i en sådan match.

Vad tycker du om Sverige?

– Jag tycker att Sverige har spelat en riktigt tight svensk stil som jag har blivit väl förtrogen med nu. De ger dig inte mycket offensivt med sitt styrspel och om du blir utvisad är powerplay dödligt!

Hur ser du på matchen? Måste vara svårt att sitta med svenskar framför TV:n?

– Jag är inte riktigt säker ännu men jag skulle vilja se den med de flesta av killarna, svenska och kanadensiska  Det kommer att vara en cool upplevelse och ett riktig rolig match att titta på!

Hur ser du på fortsättningen i VIK nu?

– Jag är fortfarande inte nöjd med hur jag spelar. Jag tycker fortfarande att jag har mycket mer att ge och hoppas att göra fyra starka seriematcher och slutspel.

Något du vill hälsa VIK-fansen?

– Jag skulle vilja tacka dem för den löpande supporten och bara låta dem veta att vi har bara ett mål – att gå till SHL i år!

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Luddegurka94 - AvatarLudwigAronssonLuddegurka94

@zembla80 @robbieblind @GurkOlle @LeifTagg @CarolaCeede @VIKFanCentral Sant iofs. Frågan är ju om han vill hem ens?

SvaraRetweetFavorit
Dennis Forslund - Avatarzembla80Dennis Forslund

@LudwigAronsson @robbieblind @GurkOlle @LeifTagg @CarolaCeede @VIKFanCentral Jo, men vad ska han annars säga när ha… https://t.co/I3HXsESha9

SvaraRetweetFavorit
Luddegurka94 - AvatarLudwigAronssonLuddegurka94

@robbieblind @GurkOlle @LeifTagg @CarolaCeede @VIKFanCentral Han har ju dock uttryckt själv (lindelöf) att han vill… https://t.co/E7YjgIw4fY

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto