Conny Strömberg på VIK:s radar

I Nerikas Allehanda avslöjar naturbarnet Conny Strömberg att Niklas Johansson gjort förfrågningar. Dock är Conny befriande ärlig och säger att han främst vill ha en god lön i någon europeisk klubb.

Att värva Conny har nog NJ funderat på en tid, särskilt när Strömberg var utlånad till Asplöven. Men när Mats Waltin var tränare var det nog omöjligt att ha någon som sticker ut som assistkungen från Örnsköldsvik.

Strömberg skulle säkerligen bli en attraktion på isen och lyfta VIK:s power play. Conny skulle troligen också få fart på en sådan som Dave Lundbohm, som behöver en riktig playmaker.

Problemet är ju Strömbergs uppförande vid sidan av isen. Skulle övriga spelare acceptera detta?

Till mig sa NJ i våras att laget kanske behöver några lite mer ”obekväma” typer i laget som inte är så slätkammade. Sådana som kan driva på övriga riktigt tufft, kanske kan Strömberg räknas hit. Conny verkar vara en spelare som älskar sin ishockey och ger allt på isen.

En skickligare playmaker kommer VIK knappast vara i närheten av i dagsläget. Om man kan leva med Strömbergs nycker skulle det ge VIK en riktig profil extra i laget.

Men hur är Conny som center? Strömberg har endast vunnit 48,6 % av tekningarna i Örebro. Kanske behöver Conny en stark allroundcenter vid sin sida. Just en sådan som VIK saknar…

Rösta till höger om hurvida Du tycker VIK borde värva Conny eller ej!

pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:63:"https://vikfancentral.se/wp-content/uploads/2012/04/MG_5956.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

Tweets

Mathias - AvatarjaghetermathiasMathias

@trucken021 @JoeLongplay @VIKFanCentral Haha jag är allvarlig 😂 Jag gillade honom!

SvaraRetweetFavorit
Albin Lundin - AvatarAlbinLundin14Albin Lundin

@VIKFanCentral Läge att kika på Lundgren om Warg är ute ur bilden?

SvaraRetweetFavorit
Niclas Gustafsson - AvatarnisselovuddNiclas Gustafsson

@VIKFanCentral Skulle gärna se mylläri i vik. Men Warg däremot tror jag inte på. Han har sett slö ut sedan han lämn… https://t.co/r7eBKGRdsF

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto