Den förmodade svackan fortsatte borta mot kämpastarkt Pantern och kostade till slut en tung förlust och topp-8-platsen

Nya kedjor från ledartrojkan nu. FOTO: RUNE ÅHLÉN

9 svar

 1. Miko skriver:

  Tror också det blir tufft att nå en toppåtta placering. Redan nu ser man tendenser till att de lagen som tippades komma toppåtta också i slutändan sannolikt gör det. Själv har jag inga förväntningar på toppåtta placering, är nöjd om negativt kval undviks denna säsong så föreningen i ro kan förbereda sig för nästa och slippa våndas inför kvalet. Undviker man skador på viktiga spelare och att målvaktsspelet håller en hög nivå så finns det bra möjligheter att greja det. Sen måste fler komma igång med produktionen. Laget är trots allt med denna säsong från början och har visat att man inte räds något lag i serien. Det har hittills varit roligt att följa denna upplaga av Vik-hockey som i alla fall ger oss stunder vi gläds åt.

 2. Jan Malmberg skriver:

  Varför Dahlbom? 6 raka förluster. Paananen Ivarsson = tjänstefel 🏒🏒🏒🏒🏒🏒🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎃

  • ornstedt skriver:

   Snart skall Ersson spela JVM då måste vi ha Dahlbom på banan. Han måste få matcher.

 3. Falzotti skriver:

  Kanske lite sent påtänkt, men man borde imö ha satsat på en junior 4:e kedja + en junior back med egna produkter för att på så sätt slå två flugor på smällen: 1) Frigöra resurser för spets 2) Utveckla och motivera egna produkter.

 4. Bozo skriver:

  Bara glömma top8 så som utvecklingen ser ut just nu och knappt att undvika negativt kval heller. Detta då lagen under kommer bli vassare och vassare. Precis som skrivet tidigare här på bloggen så går det inte att de två spelare som skulle producera mest inte levererar alls. Lär bli värvningar framöver, frågan vilken valör det blir på de spelarna. Lönecheckarna för Beck och Benker tär. Hade varit bättre att behålla Venuto t.o.m. Benker kanske går att få igång. Beck går väl till Södertälje för en reducerad lön, då VIK fyller upp och gör väl förmodligen succé.

  Varför inte plocka upp Hampus Wallin tillbaka från Enköping, som målade mot Huddinge nyligen.

  Otroligt man lyckats så bra trots allt.

 5. Gurkan 63 skriver:

  Det är alldeles för ofta vik inte lyckas knyta ihop sägen den sista perioden. Vik måste lära sig att kunna döda sånna hära matcher att kanske tänka bakåt och inte hela tiden rida frammot bättre med förlägning och minst en poäng.

 6. Örjan skriver:

  Kanse dax att sätta Beck på läktaren och flytta upp Albin Olofsson igen
  Tycker han presterade mer i Modo matchen än vad Beck gjort hittills
  Och han är ju en ”egen” produkt ju

  • Mikael Norén skriver:

   Örjan, håller med!

  • Pacman skriver:

   Håller också med dig!

   Men det finns ett flertal intressanta juniorer som definitivt skulle förtjäna att få chansen att visa vad de går för i A-truppen. Så jag skulle inte stirra mig blind på enbart Olofsson 🙂

   Drömmen är ju den dag man får se ”lill-Julle” skrinna in på isen. Men han är 02:a så det gäller att ha tålamod. Men nyfiken är jag så att det räcker iaf.

   Beck borde placeras på läktaren i minst en, men gärna fler matcher. Antingen tar han det på ett bra sätt eller så brakar samarbetet ihop totalt och en lösning forceras fram så att säga. Som det ser ut idag är under alla omständigheter totalt oacceptabelt, värvad som producerade spets och lika osynlig som solen en sån här genomsnittlig novemberdag.