Dustin Johner är en anledning till att känna hopp

Klass på många sätt – Dustin Johner. FOTO: RUNE ÅHLÉN FOTOBLOGG

Det såg dystert ut igår i Umeå inledningsvis. VIK inledde tveksamt och Björklöven hade 1-0. Waltin & Co. såg fram emot och trodde nog på en trevlig och lagom lugn hemmakväll.

Då klev Dustin Johner in i handlingen. När det behövdes som mest visade kanadensaren beslutsamhet och klass.

Johner trampade loss i numerärt underläge och vände ut och in på sin bevakare varpå en projektil skickades in i Kevin Lindskougs vänstra kryss fram till så viktiga 1-1. Fanns ingen tvekan från första skäret till avslutet. Underbart.

VIK vände matchen efter ytterligare en välplacerad handledare och en assist av den dubble kvalseriehjälten. Kolla dessutom in Johners profilbild på Twitter. Det stavas hjärta.

Många kräsna VIK-fans har fått en ny favorit. Det har inte funnits så många sådana genom åren.

Om VIK nu vänder denna säsong till något fantastiskt kommer jag minnas Johners 1-1-mål i Umeå den 14:e oktober 2014 som starten på något stort.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:95:"http://38.media.tumblr.com/e30cca81d105deda98c5b5c0adeb84e9/tumblr_ncbmx4OG4w1rz48fvo1_1280.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

3 Kommentarer

  1. Joakim

    Johan – Du behøver inte oroa dig. Vik har en vældigt bra skøtt ekonomi och dom værvar inte før mer æn dom har råd. Och jag kan garantera dig att dom inte har kørt ekonomin i botten. Nær dom sæger att det just nu inte finns pengar att værva før så betyder det ingenting mer æn att dom inte kan lægga pengar på att værva en spelare utan att riskera ekonomin. Klubben værvar inte mer æn vad dom har pengar till. Så att bli orolig før att dom sæger att dom inte har råd att værva spelare just nu ær inte nødvændigt , Du ska snarare bli glad att dom sæger det før det tyder gott på att Vik skøter ekonomin och inte panik værvar spelare till ocker priser nær det går dåligt. Så du kan sova gott om nætterna i fortsættningen okså 😉

  2. Johan

    Blir lite orolig när man läser Anders Eklunds ord om VIKs ekonomi. Är det så att ekonomin är i botten igen, är VIK i knipa ekonomisk så som en gång tidigare, har ekonomin skötts dåligt igen? För på frågan om några nya spelare, så ser det inte bättre ut att det inte finns några pengar att värva för. Då tycker jag som supporter och VIKare att de lägger alla korten på bordet innan det är försent. Jag har rest på borta matcher sedan omstarten och går på hemma matcher och bidrar ekonomiskt som oss alla som är på VIKs matcher och är där med en del av ekonomin. Så vi borde få veta hur det står till med ekonomin. Ge oss supportrar svar!

Tweets

#12 🤍💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlin#12 🤍💛🖤🏒

@VIKFanCentral Tror du Rauchenwald flyttar hem innan Jul? 🤔 Han gör inte några direkta misstag, men sticker inte ut… https://t.co/o4y2N8gl8N

SvaraRetweetFavorit
Martin - Avatarmartin_park021Martin

@VIKFanCentral Mikael, vet du hur det funkar med försäkringar osv kopplat till långtidsskador osv?

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@JoeLongplay Gunnarsson har lite för bra CV för det. Kan bara bli bättre härifrån. Men DG behöver bli mer vaksam och ödmjuk i egen zon.

SvaraRetweetFavorit
liberty longplay - AvatarJoeLongplayliberty longplay

@VIKFanCentral Östman har imponerat sen första matchen, kan nog vara årets fynd. Däremot kan Gunnarsson bli årets flopp.

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto