Efter Djurgården, Södertälje & inför Kalmar med en koll på marknaden: Mycket aktivitet då IIHF:s trade deadline närmar sig den 15:e och exempel på namn

20 svar

 1. kenta skriver:

  Det gör ont i ett vikhjärta men tyvärr likt Pannan förra året så har Karl förlorat omklädningsrummet!!!!

 2. Besviken skriver:

  Kvällens match gjorde ont i mitt VIK-hjärta. Troligen sämsta matchen jag sett på 40-år av VIK.

 3. Asd skriver:

  Oj. Nu tittar jag på resterande matcher från TVn. Inga mer pengar från mig denna säsong 🙂

 4. Läggnernu! skriver:

  Herregud vad jag skäms som supporter till VIK!…
  Vi har det sämsta spelet i serien… eller rättare sagt, vi har inget spel. Jag skäms! När man ska jaga i ett underläge i sista perioden skapar man ingenting! Man är utspelade av Kalmar även när Kalmar ska spela på sin ledning, det är skrämmande. Sa jag att jag skäms!?

 5. mats i wien ger upp skriver:

  2 -4 hur i helvete tänker NJ. nu . bra värvat …

 6. mats I WIEN skriver:

  VIK spelarna har inte förstått vad NJ sa med slutspelskaraktär.. alla lag checkar sönder VIK INGEN PLAN B .. HELT VÄRDELÖST ATT SE PÅ..
  VIK SUPPORTRAR OCH SPONSORER HAR STÄLLT UPP , MEN SPELARNA HAR BARA KASERAT PENGAR, OCH SPELAR ……. ??????????
  NJ SKÄMS , VIK STYRELSE BÖRJA AGERA

 7. Fimpen skriver:

  ”— Det är slutspelskaraktär härifrån och framåt, säger sportchefen Niklas Johansson.”

  Jo tack, NJ måste avgå. Är vik såhär dåliga när det vankas slutspel? Det här är ju sämre än Göta Kanal 3.

 8. mats i Wien skriver:

  NI spelar som. ett pojklag, kommer säker att blis sperrad snart men tyvärr är VIKs spel int bättre än så

 9. Mats i wien skriver:

  VIK försvar som ett ……. 1-3 Fria ÅKNINGEN På Rocklunda….j….la s…it

 10. Peter skriver:

  En back önskas. Jonny Tychonick från ECHL, skulle det vara något?

 11. mats i wien skriver:

  alltid uppförsbacke , 0- 2 VIK – kalmar , 5 minuter powerplay utan mål och bra chanser,, ajajajajajaa, ser inte bra ut,, eller gnäller jag bara…
  j.. NJ du är för feg , börja ändra

 12. Mats i wien skriver:

  svar till i med och motgang, nu är vi där igen , jag är VIK supporter sedan 1968,, var 10 år då, har ett gul svat hjärta,, alltid VIK..
  mrn dom senaste åren spelar VIK inte BRA.. som idag mirt Kalmar , ett fantasi löst spel, inga nya ideer, det behövs en ny röst i båset,, ser för jävligt ut,, klart att man gnäller och tycker allt ät skit..

 13. Robin Sandberg skriver:

  Om vi tar oss vidare till åttondelsfinalen så är det ungefär de lag vi kommer att möta som vi har på spelschemat i några veckor. Så skulle säga att kommande period är avgörande för om vi ens går till slutspel, samt även vart vi står gentemot lagen vi kommer att möta.

 14. Patrick skriver:

  I med och motgång. Håller med dig. tom vissa vill ju att vik ska läggas ned, hur fan tänker man då. Tänka om alla klubbar skulle lägga pga att man förlorar ??!! supporter i med och motvind! Det är nu vi skulle fylla hallen och stötta laget. Hej Vik kom igen nu kör vi över Kalmar.

 15. Gurkan skriver:

  VIK laddar verkligen på med marknadsföring för att locka publik till streckmatcherna som kommer nu. Det kommer inte bli någon lång säsong som det budgeterats för, varje match och betalande åskådare blir viktig…

 16. I med och motgång skriver:

  Jag rekommenderar VIK podden av VLT starkt för er som missat den. I det senaste avsnittet får grabbarna ihop iprincip allt som är fel och vad som bör åtgärdas för framtiden.
  Mickes mer partiska sida och Åbondes mer objektiva blir kanon tillsammans.

  Bland annat tar de upp frågan om de fans som kör sitt osakliga gnäll om att allt är skit och nu kommer sponsorerna sluta sponsra. Det jag funderar på vad alla dess gnällpellar gör här inne för har de härdat ut de 5 senaste säsongerna borde lite dåliga resultat just nu inte vara droppen som får dem att lämna för alltid.

  VIK som förening har massor att förbättra men vi fans måste också kunna se oss i spegeln och veta att vi gjort vårt yttersta.

 17. Asd skriver:

  Jag har köpt biljett till matchen mot Kalmar 🙂 Däremot kan jag ju säga att – vinner vi inte denna. Då ger jag upp. Jag försöker se det som att det fortfarande är i slutspelet det till sist spelar någon roll. Men då bör man vinna denna streckmatch först.

 18. PatrikH skriver:

  Funderar på hur man ska kunna se på detta att Skedung, Dmytriw och Bergman är skadade. Det är lätt att bli uppgiven, då vi vet att dessa spelare alla är riktiga matchvinnare, eller utgör ryggraden i lagets defensiva styrka och kampmoral. Det farliga är väl om spelarna i laget känner på det sätt som man har lätt att göra som supporter och tycka att vi nu kommer att sakna de spelare som vi normalt lutar oss mot. Men låt oss hoppas att detta inte är fallet och att spelare träder fram och fyller den lucka som dessa spelare förstås utgör, t.ex. genom att Hofbauer, Ikonen och på så senare tid alltmer Engstrand visat sig kunna göra.

 19. Pelle skriver:

  NJ sa väl i en intervju att det inte gick att låna mer.