En reaktion från kontinenten på Allsvenskans tappade pengakraft: ”Nuförtiden är en allsvensk lön på denna nivå – svårt att locka kvalitet”

3 Responses

 1. MA skriver:

  Om man ser övertid hur många av världens spelare som har varit draftade och väljer att gå vägen till NHL genom och deras egna juniorligor och har misslyckat. Måste vara bättre att stanna kvar i Sverige och få ett par senior säsonger i kroppen innan man tar kliver över. Lycka till Kristians Rubins.

 2. Adde skriver:

  Rubins var upphåsad som bara den efter sin debut i A-laget. Men efter skadan så imponerade han inte något särskilt. Och presterar man inte så finns det andra som får chansen.

  Någon som vet varför han inte gick i NHL driften?

 3. Claes skriver:

  Hade Rubins fått en enda liten chans, en enda, så kanske han känt att VIK hade tro på honom inför framtiden. Men nej då, inte ens Appelgren gav honom någon chans. Inte konstigt att han drar vidare. Synd!
  Allsvenskan är inte död. Behöver inte alls bli sämre kvalitet med unga inhemska talanger. Dyra floppande importer har vi väl fått nog av. Hockey är en lagsport och ett bra lag byggs bäst med spelare som vill uppåt jämfört med spelare som vill tjäna en bra slant men inte riktigt platsar i SHL.
  Jag ser fram mot kommande säsong. Lite samma känsla som efter konkursen. Nu börjar vi om! Är man gul-svart så är man.