Utmärkte VIK-ambassadören Jonte Berg ställde upp och förgyllde skyttetävling under svensexa

Jonte mötte ett gäng som inte var rädda att käka puck…

Undertecknad var med och anordnade en svensexa under lördagen. VIK:s slitvarg Jonte Berg, som bor i Köping, var snabb att ställa för oss och Danne (som ofta vet bäst på läktaren…). Det var väldigt uppskattat och vi kan slå fast att Jonte är en utmärkt ambassadör för VIK.

Det utspelade sig en rafflade skyttetävling i regnet på lördagen utanför stadens Hockeytempel…

Trots att vi blev nästan en timme försenade väntade Jonte där på oss under regntunga moln och box play-specialisten hade fixat med allt, klubbor, puckar och handskar. Man skulle träffa burkar alternativt papptallrikar.

Otroligt nog lyckades läktarproffset Danne ta det hela till suddenstraffar där Malenas blivande make faktiskt lyckades ta hem det hela! Jag misstänker att Jonte gentlemannamässigt lät Danne vinna, men ändå. Jonte imponerande med stenhårda handledare, kanske kommer målskyttet lossna i år?

Det hela slutade med att en segerrrusig Danne avkrävde Jonte på en garanti att laget går upp i år, och Jonte menade ödmjukt att ”det ska vi”…

1 svar

  1. PatrikH skriver:

    Tack för ett trevligt sommarinlägg. Jag ser fram emot att se Jonte Berg i VIK när det sätter igång. Hoppas på och önskar hans framgång!