En tråkig ”har du hört den förut” då VIK inte var förberedda för en desperat jumbo som AIK

7 svar

 1. M skriver:

  Att förlora är okej, det händer alla. Men att förlora för att man inte klivit ur bussen mentalt är aldrig okej. Framför allt inte om det upprepas så mycket som det gör nu. Sluta komma med undanflykter och börja leverera, eller börja peta ”stjärnor”, till exempel Fransson.

 2. Herr A skriver:

  Fransson måste ha inskrivit i sitt kontrakt att han ska vara förstemålvakt. Det är den enda rimliga förklaringen! Bjurö gör det jättebra mot SSK men får inte stå mot Malmö.
  Är det fler som inte konkurrerar om en plats i laget utan är ”givna” av någon anledning?
  Är det dom fripassagerna Filander menar?

 3. Johan skriver:

  Ska det vara så svårt att bara erkänna att vi inte är bättre än vad laget har visat. Ser bara två backar som har lite klass och flera andra spelare som är långt ifrån att vara toppspelare, Jonas Fransson ser verkligen loj och visar tydligt på att det inte är lika roligt som förra säsongen, han kroppsspråk säger det mesta. Visst chansen finns fortfarande men inte som laget ser ut nu.Förändring omgående eller sikta in oss på nästa år.

 4. M skriver:

  Att fjärdekedjan spelar på slutet är inget konstigt, dom bästa spelarna skall spela då, talar om att resten av laget underpresterar, hela tiden. Jag har ingen aning om hur man skall motivera spelarna att vilja vinna, men något måste göras. VIK är ett bottenlag nu, och kommer förbli så om inget görs.

  Man bör nog titta mer ner mot J20, kanske finns någon där som väntar på att ta plats i förstakedjan?

 5. Herr A skriver:

  2-0 målet är dundertabbe av Fransson
  3-0 målet berodde på schabbel av nr 20 Johan Jonsson inte av ”backarna”. Jonsson sparkar pucken till Ekarv som gör mål.
  Med två sådana misstag är det inte lätt att vinna matcher. När det dessutom sker av spelare som ska vara ledande är det katastrof!
  Coacherna borde markera för gruppen att prestationerna inte är okej och bänka Jonsson samt byta målvakt. En feg och svag coach låter dom fortsätta spela….

 6. Herr A skriver:

  2-0 målet är dundertabbe av Fransson
  3-0 målet berodde på schabbel av nr 20 Johan Jonsson inte av ”backarna”. Jonsson sparkar pucken till Ekarv som gör mål.
  Med två sådana misstag är det inte lätt att vinna matcher. När det dessutom sker av spelare som ska vara ledande är det katastrof!
  Coacherna borde markera för gruppen att det inte är prestationerna inte är okej och bänka Jonsson samt byta målvakt. En feg och svag coach låter dom fortsätta spela….

 7. Kim skriver:

  jag håller helt med dig, detta funkar inte och har tyvärr inte gjort det på länge heller! Jag tycker filander gör alldeles för många missar, jag har sett 4e kedjan spelat alldeles för många ”sista byten” i matcher, bara där brister det! Vik behöver en ny tränare med pondus som kan få spelarna att agera!! Jag är så trött på att gå på hemma matcher varje gång (bor i Sthlm) och behöva åka hem med svansen mellan benen varje ggn!!! In med bjurö i målet i flera matcher så Fransson får känna konkurrens och byt tränare till någon med pondus och som kan skapa 5or som håller och kan leverera! Det är fortfarande ett mysterium hur filander kan spela Conny i en kedja med frycklund och Andersson, han hinner varken med och dom förstår inte hans intelligenta passningar… Ahh orkar inte skriva mer, skulle kunna sitta och spy skit en hel natten.. Godnatt