Ett VIK med Wikman – och några till – i toppform verkar börja hitta lite identitet då Almtuna nollades med understödd JG & hur håller dessa framsteg mot topp-4-lagen?

William Wikman var bäst på plan. JIMMY GERDIN, VIK.SE

9 Responses

 1. Pelle skriver:

  Nu var det bandypremiär samtidigt och många går på flera sporter här i stan. Dessutom så återkommer jag ständigt till vansinnet med parkeringsbristen som förvärrats hela tiden med varje nytt arenabygge. Och varför placerades Friskis mitt i smeten?
  Sen har förstås många människor högre krav på bekvämlighet än vad en uråldrig arena kan erbjuda.
  Och sen tycks många inte vara nöjda med nivån heller och åker hellre några mil för att se SHL eller allsvensk fotboll.

 2. Steffo skriver:

  Monstret är på gång! Han kommer verkligen bli tungan på vågen i denna jämna serie. Spika igen mot Bofors nu 👍. Nu går vi för tredje raka. Publiken kommer med framgångar, de flesta är medgångssupportrar, Så är det för det mesta, bara att acceptera. Supportrar är kritiska när spelet inte funkar, vilka framgångsrika lag har inte kritiska supportrar? Bara att acceptera.

 3. Jan Malmberg skriver:

  Kul att se att VIK fått fart på grejerna. Men tråkigt att Västerås inte längre är någon publik stad ca:1500 pers.mot HV71 6000 mot Kristianstad i hockeyallsvenskan eller fullsatt i Örnsköldsvik . Skräcklunda tiden verkar vara förbi tyvärr. Man får leva på minnen när det var över 10 000 i Rocklunda hallen.🏒🥅 ( en som var med på 60 talet)

 4. Musse skriver:

  Wow vilken första period vi gör! Så löjligt med det negativa drevet som varit. Det har gått 11 matcher. Alla slår alla ( t om HV pressades av Kristianstad) och det är så tätt i toppen av tabellen. Vinner vi mot Karlskoga ikväll så är vi förbi, och de ligger trea.
  Var var publiken igår? Inte ens 2000 på läktaren i en SHL satsning är ju sådär. Ändå en härlig stämning av fansen på plats.

 5. Pelle skriver:

  Problemet om man flyttar upp Lunsjö är vem som i så fall skall flyttas ner? Nu har vi ju tre fungerande kedjor där alla bidrar.

  • Mathias skriver:

   Håller med. Vems plats skulle han ens ta? Jag har svårt att tänka mig att de skulle flytta på varken Lavoie, Svensson ellr Bergman då dessa har sådan kemi insinuant linor. Nej, då tror jag mer på att en center kommer värvas och då antingen ta Karlssons plats eller sättas med Lunsjö samtidigt som JJ flyttas till kanten.

   Om nye centern inte bär #21 dårå, då lär det röras om något i grytan oavsett.

  • Christoffer Pettersson skriver:

   Tänkte skriva en fundering om det här men du hann före.

   Fortsätter vi att vara skadefria på forwards så kommer det sluta med att Lavoie flyttar till en annan klubb (kom ihåg var ni hörde det först). Wikman och Bergman var ju tänkta som hårt arbetande forwards i 3-4 linorna så det här funkar inte så länge. Paananen har nog lyckats motivera Lunsjö att ”ta jobbat” i 4linan några matcher men det håller inte över tid och då får Lavoie gå. (Om ingen annan blir skadad).

   Tycker för övrigt att man ska värva en defensiv back och en defensiv forward snarast men spara pengarna på center ett tag eftersom Skedung är så bra för tillfället.

   • Musse skriver:

    Håller inte med dig alls. Det behövs en riktigt bra spetscenter som kan driva en Lina så vi kan använda Lavoie på ett bättre sätt. Skedung är den klart svagaste Centern just nu och Coronan verkar tyvärr ha stoppat upp hans utveckling.

   • Musse skriver:

    Behövs en spetscenter som kan driva en lina som Frycklund gör. Skedung känns svag och har inte alls fått den utveckling vi hoppats på, tyvärr. Kanske fortfarande lider av Covid- sviterna? Wikman och Svensson som är starka och driver honom just nu. Kangas har inte heller tagit de steg i sommar och bör lyfta sig en nivå. Finns ju fler spännande alternativ i J20 nu.