För dåligt skytte sänkte VIK mot Asplöven och topp-3-kampen med Malmö, Karlskoga, Djurgården och Karlskrona hårdnar

6 svar

 1. GurkLasse skriver:

  Vill bara säga att inläggen med signatur GL som dyker upp här på centralen då och då – Inte är GurkLasses inlägg trots att man kan tro det.Så bra som de är skrivna;););)

  Gott nytt år och god fortsättning alla VIKare

 2. GL skriver:

  Det är dags att Fagervall tittar sig i spegeln!

  Det finns tillräckligt med kvalitet i laget för att spela ut Asplöven, men då gäller det att matcha laget utifrån prestation!

  Våga coacha!

 3. Mikael Norén skriver:

  Viktor, men sådan enorm katastrof var det inte, det var fyra frilägen i andra perioden för VIK och 34 skott. Sist man var där sköt man väl 10 skott. Men mycket måste förbättras skottprocenten och PP. Sedan hänger det fortfarande på om Mitell & Björklund & Co. på backsidan kan lyfta som ifjol när det gäller. Annars för stabbigt försvar tyvärr. Sedan är det ett stort frågetecken om Legein kan vara en som breddar den offensiva produktionen. Verkligen vänta och se på Legein…

 4. Viktor skriver:

  Håller med om backbesättningen inte höll måttet.
  Håller med om att Fornataro återföll till fjolårsynderna att sitta i fel bås.
  Håller med om att Bengtsson har en rejäl bössa. Man kan undra om VIK får behålla honom när slutspelet i SHL närmar sig.
  Håller med om att VIK var julskinkestint. Men kan ett lag som har ambition SHL tillåta sig det?
  Håller med om att trösten är att flera av topplagen tappade poäng. Men inget av dem har väl den uttalade målsättningen SHL i år? I stället bygger man lag.
  Håller till fullo med om att VIK inte klarar av målskyttet! Dags för individuell nötning!
  Håller med om att hyllade och rutinerade Caputi, Bergquist, McArdle, Legein och Fredda inte klev fram. Dags för bänkning?

  Håller inte med om att Fornataro visade sig vara en förstärkning, 2 utvisningar, -1 i +/- statistiken, inte övertygande i tekningarna. Vi kan väl hoppas på att han blir en förstärkning men det är han ingen annan som ska visa det!
  Håller inte med om att Norrlandsfadäsen ska glömmas. Nu har man tre förluster på de senaste fyra med Malmö flåsande i nacken. Malmö som har hängmatcher petar troligen ner VIK där de i dagsläget hör hemma.

  Måste åxå lyfta fram att en ny storförlusten inte var långt borta. Ribbskott, räddning på mållinjen bakom bortspelad Fransson, två videogranskningar samt att Asplöven skapade vassare målchanser.
  Nog har Jocke och Niklas en hel del att tänka över och jobba på under nyårshelgen.
  Rör om i laget!
  Hitta en back med pondus!

 5. Mikael Norén skriver:

  Håller med, Bonzon!

 6. Bonzon skriver:

  Matchen idag är ändå en ok bortamatch. Några individuella misstag och en flathet framför mål gör att det blir poänglöst idag. Fornataro visar direkt smartness och kvalitet. Nr 61 kommer betyda mycket de kommande månaderna…