Formkoll produktion efter Mora och inför Södertälje: Jimmie Jansson och Tessierkedjan stekheta men förbättringsutrymme finns på andra håll

Kelsey Tessier växte verkligen in i centerrollen och försökte leda trupperna från mitten. Tessier var dock lite för ensam att producera regelbundet bland forwards. FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Bozo skriver:

  Tycker årets VIK påminner mer om laget i Allettan än förra årets upplaga. Även då var man topptippad men inte favorit eller dyrast lag. Med den skillnaden att detta lag även vinner matcher där det ser lojt ut. Finns det ytterligare en växel sedan precis som det gjorde i kvalserien då så vette tusan vad detta tar vägen.

  • VIKarn skriver:

   Ljuv musik Bozo, hoppas du får rätt.
   Vem tar vi in innan transferfönstret stänger, som får axla CS roll??

 2. Martin skriver:

  Kul på Tessier, det ser ut att gå så väldigt långsamt. Dessutom känns han som en risk i egen försvarszon när han tar sin gubbe i egna slottet. Kul att statistiken tydliggör att så inte är fallet.

  Skedung, killen med ett evig leende på läpparna. Att han, Wikman och Lunsjö börjar tugga på är sjukt viktigt. 3 av 4 linor levererar poäng. Samt att 4e stänker in något här och där.

 3. Bozo skriver:

  Lill-Z och Öhrn lär ha de sämsta självförtroendena man kan ha utifrån hur deras säsonger startat. De trodde nog inte i sin vildaste fantasi att det skulle gå så trögt. Nyckel blir att få upp deras självförtroende.