Formkoll produktion inför avslutningen i topp-5-racet med Södertälje mot Vita Hästen och Tingsryd – många kalla forwards men offensivt urstark backsida ger visst hopp

Kelsey Tessier växte verkligen in i centerrollen och försökte leda trupperna från mitten. Tessier var dock lite för ensam att producera regelbundet bland forwards. FOTO: RUNE ÅHLÉN

9 svar

 1. Gurkan63 skriver:

  Det smyger in smygreklam på denna sida om presentkort på Willys för tiotusen kr. Är sidan sponsrade ?

  • Mikael Norén skriver:

   Hej Gurkan63, nej det är ngt fel, håller på med Loopia som står for siten, men de verkar inte så snabba i sin service tyvärr.

   • Gurkan63 skriver:

    Det kommer upp lite då och då då kommer man inte in på sidan. Uppmanar folk att svarar du på deta så kommer du få problem .

    • Gurkan63 skriver:

     Jag menar att inte svara på mailet som erbjuder Willys reklam🤣

  • Pelle skriver:

   Jag hade det här problemet på mobilen, men det är borta nu. Jag känner igen det här från för länge sen på ett annat ställe. Då hörde Willys av sig med ett meddelande. De är inte inblandade, utan det är något oseriöst företag som utnyttjar Willys namn för att lura folk.

 2. VIKKS skriver:

  Hej Micke!
  Gillar att lyssna på din blog och läsa dina alster. Undrar om du kunde göra ett litet reportage angående då Vik var och besökte Brynas för att titta på deras arena och höra hur de gör för att få till ett bra arrangemang, och andra inkomstbringsnde medel. Vore intressant att höra om något kunde appliceras hos Vik.

 3. Delaying the game skriver:

  +/- statistiken säger jäkligt mycket och den är skrämmande dålig på Själin som är back. Får bara inte vara så dåligt, han bör bänkas. Bergman, Freddan och Öhrn ska ochså skämmas över den och här måste tränarna se ett mönster och kräva skärpning. Lite positivt överraskad över att August Nilsson ligger på +/- 0

 4. Bozo skriver:

  Jag tror många spelare blir ganska nöjda med livet i Västerås. Utbudet är bra, man ser att man kan ha en karriär efter hockeyn och sambos som trivs. Bostadspriserna är fortsatt låga jämfört med andra större städer. Se bara intervjun med Simon Åkerström, hans mamma trivdes utomordentligt i Västerås. Spelare i Karlskoga vill bara därifrån om de inte är från trakten och då gäller det att prestera.

  Utifrån detta kanske inte VIK ska satsa på spelare som vill vidare utan snarare samla på sig 28 plussare som är på gränsen till att platsa i SHL-lag och erbjuda möjligheter till ett liv den dagen hockeyn är slut. Här kan samarbetspartners göra en stor insats. Helt enkelt ernjuda andra värden än tjockt lönekuvert.