Fortsatt mycket lovande spel av VIK mot topplaget MoDo men Texs 45 räddningar gav hack i segerskivan – om det nu fortsätter så här men med lite mer spets och tuffhet mot mål

Isak Skedung verkade ha tur i oturen med smällen. Det behövs nu. Lite tur med skador. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

14 Responses

 1. Jan Malmberg skriver:

  Tjecker i Karjala cup ville inte prata med SVTs reporter efter 2 perioder när dom låg under med 4-0 mot Sverige dom såg sura ut. VSK låg under med 4-0 i bandy efter 20 min men vände till 5-4 slutresultat 6-7 tyvärr. Lars Johansson målvakt i KHL som spelat i VIK för typ 10 år sedan har hållit nollan 6 eller 7 gånger i år i KHL. Han var nära mot Tjeckien att hålla nollan igen. Men vid 4 -0 och typ 2 min. kvar kom en sned studs i plexiglaset bakom målet då tjeckerna fick tom kasse när Lasse skulle rensa pucken bakom målet . Även Mathias Brome som spelat i VIK var med han platsade tydligen inte i Detroit spelar i Schweiz nu med typ 30 poäng gjorda. Södertälje på fredag då vill jag se mål produktion igen av VIK ock vinnarskallar🥅🏒🏒🏒🏒

  • Pelle skriver:

   Såg inte matchen men Pontus Holmberg gjorde ju ett av målen.

 2. Steffe skriver:

  VIK är alltid sämst efter ett längre speluppehåll,det är sen gammalt…Tappad timing puck och klubba? För lite skymning av målvakten vid skott. Annars bibehållen intensitet från före uppehållet,blir bra det härtill slut.

 3. Jan Malmberg skriver:

  Tycker det är dystert att Mikael Frycklund är helnöjd med förluster. Han har blivit intervjuad av cmore vid 2 förluster och är glad och nöjd, kolla hur bra vi spelade. VIK är ju sämst i ligan när det gäller att göra mål i förhållande till antal skott. Det ända som betyder något är ju att göra mål om man ska vinna matcher. En vinnarskalle är förbannad eftet förluster inte nöjd. Micke Carlsson VSK tränare i Bandy var helförbannad när VSK torskade mot Edsbyn med 7-6 fast dom hade 2 man mer sista 10 minuterna. Jag gick inte hem och var nöjd efter matchen.Men VSK har gjort 28 mål på 4 matcher Villa 39 mål det är klass.

 4. robert jonsson skriver:

  Som nämnts så går det ej att klaga på VIK;s inställning och kreativitet i matchen. Men samma ineffektivitet som uppträtt vid otaliga tillfällen under de senaste säsongerna inträffade även i denna match. 45 skott på mål och inget i mål. För svagt. Sedan lär man inse att flera av uppkomna lägen i matchen åt bägge håll uppkom efter egna misstag i defensiv zon.
  Bägge målvakterna gjorde en riktigt bra match.

 5. Icing skriver:

  Otroligt att Jansson kan få svaja runt på rinken och vara helt bedrövlig…klarar knappt av att åka grillor..ramlar runt och är ett rundningsmärke…vad har hänt??
  Kanske dax att plocka av honom kaptensbindeln…vet att det hände Jeremy Williams när han blev kapten…ansvaret gjorde honom till en mycket sämre hockeyspelare…han avsa sig kaptensrollen och hittade tillbaks till sitt spel..
  Ujuj vad man saknar Freddan #12.

 6. Mattias skriver:

  VIK borde haft kvar Rauchenwald istället för F. Karlsson

 7. Kalle skriver:

  Jansson kanske behöver en petning. Om nu pannan vågar, men det tvivlar jag starkt på. Hoppas det kommer någon ny center snart. Filip Karlsson håller absolut inte för en shlsatsning.

 8. Erik skriver:

  Jäklar vilken frustrerande match! Bra fart, aggressivitet och kreativitet i offensiv zon men samtidigt trubbiga avslut och farliga pucktapp.. Vad har hänt med Jansson, hur kan han låta MoDo-spelaren slå in sin egen retur i vårt PP?? Varför fortsätter Paananen att ge Kangas istid? Och vad bidrar Filip Karlsson med? From och Lavoie tycker jag gränsar till att också vara frågetecken men de ligger ändå ofta rätt och skapar lägen. KÄMPA VIK!

 9. Jan Malmberg skriver:

  Tyvärr så väljer jag en skit match och vinst. Inte en topp match spelmässigt men 0-4. Tråkigt men sant om man har en vinnarskalle 🥅-0-🏒🏒🏒🏒

  • Peter T skriver:

   Menar du att nån annan här skulle göra ett annat val??

  • Musse skriver:

   Långsiktigt ser jag ju hellre att vi har ett bra spel och förlorar nån match för att vi har oflyt, än vinner nån enstaka match på tur för vi inte har spelet. Fortsätter det här spelet så kommer segrarna…
   Men vi skulle verkligen behöva en riktigt vass center nu så vi får tre starka kedjor.

 10. Bozo skriver:

  Dags att låta någon annan back än Jansson lira pp. Ingen får vara onåbar. Jag vill se Roe i pp.