Glädjebesked att viss publik kommer tillåtas men hur många kan ABB Arena svälja ”säkert” & fortsatt forwardskoll AIK vs VIK

Denna bild är aldrig fel. FOTO: RUNE ÅHLÉN

4 svar

 1. InteTegnell skriver:

  Märkligt att de ska finnas krav gällande idrott/sport, borde vara samma regler där, avstånd och handsprit..Nä man t ex får hockeytacklingar, hudkontakt,utandningsflämt mm av pensionärer på tisdagar som jagar sina 5% rabatt på Maxi hälla!
  Hela ståplats till Klacken då kan samtliga sprids ut sig plus att flera får plats utöver dem, sen är de ju bara att sprida ut övriga åskådare på sittplats och de här året inte ge ut så att företag/sponsorer får platser, för många kommer inte kommer inte ändå.
  Det borde kunna bli en publikkapacitet på ca 2000 åskådare om man sprider ut..

  Men, nu är de så att myndigheter bestämmer…

 2. Pelle skriver:

  Jag hoppas verkligen att två meter var en felsägning. Går inte in många då. Man kan ju inte ha större krav på idrotten än resten av samhället.

 3. Marko skriver:

  Det går säkert att färgmarkera och numrera platser på betongen gällande ståplatserna. Det är en billig lösning och numreringen kan säkert knytas till biljettsystemet också. Dvs numrerade ståplatser.

 4. Kurtan skriver:

  Det kommer att bli mycket intressant att se om man hittar en smart lösning på detta. Ett stalltips: kanske tillåts publik enbart på sittplats där det lättare går att blocka stolar med regeln 2 meter. Hur ska det enkelt gå till på stå?