Hockeyfest då Chet Pickard rånade Västerås på två poäng och Djurgården vann på straffar

2 svar

 1. Mikael Norèn skriver:

  Läktarplats, tackar för åsikter men håller inte med om att Dif var lika bra.Tror inte det vore bra att splittra på Berglund och Backlund . Håller med om att Z och Bacon måste visa mer.

 2. Läktarplats skriver:

  Efter VIK – DIF 1 – 2 efter straffar
  Läktarplats Bra beskrivning av gårdagens drabbning i Skräcklundahallen för en härlig hockeydrabbning var det! Men mina känslor direkt efter matchen då jag satt kvar och såg hur DIF,arna hyllades av sina sjungande supportras gav en del andra vibbar.
  Inte rånades VIK på poängen utan DIF hade lika gärna kunnat tagit hem alla tre efter två helt onödiga VIK-utvisningar i slutminuterna. Först Tim Heeds handblockering och sen Bulans frustrerade slashing. Kan jag ändock till viss del förstå eftersom Bulan direkt före blivit hårt attackerad av DIFarna i deras zon – där borde det varit DIF-utvisning.
  Min känsla efter ordinarie tid var att oavgjort 1 – 1 var helt rättvist. VIK hade då presterat ihop två delar energi och en del finess medan ”järnkaminerna” fått ihop två delar finess och en del energi. 3 – 3 alltså vad gäller prestation. När det sen kom till straffar så visade det sig tydligt vilket lag som hade kvällens bästa finesslirare. Två snygga DIF-straffar, mer behövdes inte! Varför lägger inte Bulan straffar för den delen? Han är ju i allt annat rinkens gigant och borde därför gå in och sätta första straffen! Det här med DIF;arnas finesspel såg man tydligt hur de i VIK zonen lätt hittade varandra fast de stod tätt inne i slottet. Där skapade man betydligt fler heta lägen än våra energiforwards som för ofta hamnar nere i hörnen. Att skjuta därifrån som bla Matt Fornataro gjorde är meningslöst eftersom ingen VIK;are vågar vara framme och ta hand om returerna.
  Kvällens VIK stjärnor som Micke Norén tog ut måste jag utöka med två. Wargen, i första hand för hans kraftfulla defensiv plus målet! Bulan för hans puckkontoll, men igår var han i någon form av ingenmansland då radarpartnern Mickis saknades. Skulle gärna dela ut ett hedersomnämnande till Söderkvist oxå som alltid sliter i vått och torrt då han är på plan.
  Fagerwall hade ju rumsterat om ordentligt i kedjeformationerna – lyckat eftersom energispelet fungerade hela matchen igenom. För att även få in finess dristar jag mig till att förslå följande kedjor då Mickis åter är tillbaks
  1a Frycklund – Berglund – Brandy (Brandy som energispruta och Frycklund som radarpartner till Bulan)
  2a Kimby – Backlund –Backman (Dags att låta Mickis ansvaret för en egen femma!)
  3e Kinisjärvi – Fornataro – Eriksson (Kinis är säkert sugen på spel igen)
  4e Berg – Söderkvist – Mårtensson (Orörd femma, dom funkar redan)
  Extra players Zettergren – Bergqvist