Hur ska det gå borta mot AIK för ett VIK med sämre än usel form och bara frågetecken

5 Responses

 1. Mr H skriver:

  Idag: Vik ställer upp med ogenomträngligt Karlskronaförsvar, och 5 minuter in i 3.e, så tar Williams pucken i en slumpsituation, kommer fri, och lägger pucken mellan benskydden på målvakten.
  0-1.
  Det står sig resten av matchen.
  Appelgren har lovat nytt försvarstänk i VLT. Det här är en sådan match där VIK ej borde vinna. Då stjäl vi 3!

 2. BZ skriver:

  Vilket dilemma med att välja målvakt. Vad innebär nya försvarsspelet med mer folk i slottet. Räknar man med mer skott utifrån mot sig eller? Koval och Dahlbom skiljer lite i storlek och smidighet. Vilket är att föredra? Hoppas verkligen Appelgren har fingertoppskänslan inför kvällens val.

 3. Patrick skriver:

  Stort av Berglund visar hjärta för klubben. Det är ingen större skillnaden mellan Appelgren och Filanders ledarskap vilket visar att tränar bytet i stort sätt var meningslöst,om dem nu ville få till en förändring vilket antar jag va de dem ville så skulle dem ha tagit in en med en helt annan ledarstil. Tränar bytet var helt förkastligt och har bara rört till de för spelarna. Hoppas och tror på seger ikväll. Det är nu laget behöver allt stöd dem kan få.

 4. Dc skriver:

  Johan – så länge VIK ligger i allsvenskan så lär inte exVIKare komma hem.. pengar och viljan att vara i högsta ligan kommer ju före.. men man hoppas ju i framtiden, inom ett par år… tänk vilket låg VIK skulle få ihop om alla exVIKare skulle komma hem 🙂

 5. Johan skriver:

  Såg på eliteprospects att Niclas Lundgren är på väg till Örebro. Skulle det inte vara bra om Västerås kunde knyta till sig Niclas som har spelat i VIK och som är från Västerås? Lägg en bra summa på honom och få till ett längre kontrakt, VIK behöver bygga laget runt egna produkter och då är ju Niclas perfekt att börja med.