VIK:s episkt viktiga sportchefsjakt & även Örebro jagar sportchef då Timrås Norberg & NJ varit på besök där

5 svar

 1. Trasan skriver:

  Fan. Kanske kan vi locka med mer speltid än vad han får i Malmö tex. Får iaf hålla tummarna och hoppas.

 2. Freddan skriver:

  Trasan, Netterberg lär väl gå till Malmö, sannolikt redan denna säsong om se känner sig trygga med avståndet till Asplöven…

 3. Trasan skriver:

  Men ja! Netterberg är ett måste att värva till oss nästa säsong. Stor, snabb, teknisk och ett magiskt skott. Hattrick idag mot Leksand.
  Om han inte går till shl ? Ett två års med chansen att spela shl med oss säsongen 17/18 vore på sin plats.

 4. Mr H skriver:

  Rättelse: !,5 av backarna ska alltså läsas som ”en och en halv”. Och inget annat…

 5. Mr H skriver:

  Mikael – nu har Du verkligen träffat rätt! Att satsa på en juniorfemma för att kunna realisera kapital för en superfemma, m.m. Det borde vara alla sportchefers credo. Särskilt nu, med tanke på VIKs magra budget, och maktfördelningen mellan allsvenskan och SHL. Det där är superviktigt. VIK måste bli smartare och låta pengarna arbeta där de gör mest nytta.
  Bra skrivet av Malmöbo, Marko och BZ, men jag ger Fägerblad mer tid.
  Knappt 1,5 av backarna fungerar nu. Det är bara att titta på +/- de senaste 10 matcherna. Då går nog inte ens finnen säker. Nej, Robocop, och Angell gick inte att ersätta. Inte heller Borgman. Ja, just ja – han är ju kvar. Eller…
  Minst ett par backar till krävs för att axla detta. Om det ska bli topp 8. Snart är 3 poäng till tillända om inget ändras. VIKs tunga och ineffektiva spelsystem har alltid gjort att halva truppen tar slut efter halva säsongen. Alltid Karlskoga.
  Bänka Davidsson, Murphy och Korhonen samt även Urbas (ca 2 poäng senaste 20 matcherna). På dessa 4 ihop ungefär. J 18 är piggare. In med en hel juniorlina till AIK-matchen.
  BORGMAN – WHERE THE …. ARE YOU? GET MOVIN’
  Tränarteamet – VÅGA BÄNKA NU!!