Inför dubbelmöte Södertälje med flera röster om Jasse Ikonen: ”Hårt arbetande BP-specialist, Sanny & Svensson beskrev honom lite skämtsamt som ”kropparnas kropp” men fel att kalla honom SHL-flopp”

Jasse Ikonen. FOTO: VIK.se

18 svar

 1. Johan skriver:

  Backspelet framför eget mål är ett haveri…fritt fall.. katastrof…
  Tycker synd om Nilo

  • Pelle skriver:

   Men Halonen lämnar stolpen på första. Där får SSK medvind. Sen på andra är backarna och byter, det är riktigt illa. Man ger bort matchen.

 2. Mats i Wien skriver:

  Hoppas att man kan ta med sig spelet från 3 Perioden mot Djurgarden Diagramme mit Södertälje .Hoppas att Hutch kommer tillbaka snart, nya Finska spelatern kommer att lyfta Vik ,
  än är inte säsongen över..

 3. Asd skriver:

  Medans NJ värvar en finne tog SSK in Hampus Harlestam…..som är klar mot VIK

  • Pelle skriver:

   Har ryktats ett tag. Men det är verkligen synd att inte VIK värvade honom. Vi supportrar har jj länge efterfrågat just det. Ja i flera år faktiskt Men tidigare har han ju inte velat lämna AIS som det verkat.

   • Mr H skriver:

    När läge fanns – då fattades det….pengar kanske!? Eller vad det nu kan vara.

    • C skriver:

     Tågordningen är nog såhär.
     Harlestam hade kontrakt med Almtuna fram till våren 2024. Tidigare har flytt ej varit aktuell men först nu efter nyår började han se över sina alternativ inför nästa säsong.

     SSK fick honom att skriva på för 24/25 och framåt. Då först blev det aktuellt att lämna redan nu och bara till SSK.

     • Pelle skriver:

      Känns inte bra någonstans. Eller har NJ någonting hemligt på gång som han kan hala fram innan deadline som kan toppa det här? Kanske en riktigt bra back åtminstone. Men SSK har haft starkare centrar än VIK i ett par års tid nu.

      • Musse skriver:

       Om ni lyssnar på VIKs kontorschef som uttalar sig idag att de skjuter till 350’ till nyförvärv, men att vi inte ska vänta oss några Wow- förvärv för det finns inte pengar kvar till det. Men det går säkert att hitta div 1 backar som är bättre än några vi har.

     • Mr H skriver:

      C: Precis samma som VIK hade kunnat göra. Vad är poängen?

  • F skriver:

   Who?

 4. Hesa Fredrik skriver:

  Enligt Sanny och Djurgårdens sportchef är den stackars Greve , med ganska taskigt cv, utsatt för ett drev och är dessutom mobbad!
  Det var Skedung som hade huvet i vägen bara!
  Med såna här utspel kommer man aldrig till rätta med huvudtacklingar! Som äventyrar hälsa och karriär!
  Krupic la sej platt och tog på sig skulden, bra gjort!!

  • C skriver:

   Läste vad Sanny skrivit och just den här gången tycker jag att han har fel, helt fel. Han la ut en instruktionsvideo på offensiv tackling med en massa intressanta instruktioner men ingenstans står det att det är okej att tackla någon i huvudet.

   Hade Grewe varit en förstagångsförbrytare hade det varit en annan sak men det här är helt uppenbart en spelare som inte respekterar motståndarnas hälsa.

   Eftersom det var hans 4de avstängning borde det resulterat i resten av säsongen. Allt talar ju nämligen för att ytterligare en spelare kommer behöva få hjärnskakning av honom när han kommer tillbaka efter de här 5 matcherna.
   Det är fullt möjligt att det inte var meningen mm men faktum är att han tacklar en motståndare i huvudet som får bryta matchen.

   Hockeyn måste lära sig att sätta sina spelares hälsa i första rummet. Där har vi en bra bit kvar och just nu verkar Sanny Lindström ha glömt hur en hjärnskakning känns. Han kan ju ringa Kahnberg och fråga hur han mår efter avslutad karriär där han inte ens kunde leka med barnen.

 5. Mr H skriver:

  Grewe fick 5 matcher. Men han har alltså hunnit med 3 avstängningar samma säsong, enligt VLT. Rekord, eller? Hos honom är det ju något mer som brister än bara disciplin. Sådana ska ej få spela hockey!!
  Bra analys, Mikael. Att det krävs ca 86 poäng för top-6. Någon måste tappa formen fullständigt samtidigt som vi kommer igång ordentligt. Eller nästan i alla fall. Vi måste hoppas på det.
  Undrar om vi kanske är på gång? Vi kunde ha vunnit mot Djurgården till och med. Det kändes som att vi hade mer kvar!
  In med någon till def-back nu!

  • Pelle skriver:

   Det här är till och med fjärde avstängningen. VLT rättade sig sen. Men det är ”bara” tre för tacklingar. En är för slagsmål.