Inför Leksand- VIK Hockey: I med och motgång

6 svar

 1. Kom skriver:

  Av din reaktion att drömma så utgår jag från att även du går på bidrag. Ses i kvalet nästa år.

 2. ACS skriver:

  ”Mångmiljonlaget” LIF kostar 18.2miljoner vilket var mindre än Örebro, Malmö och Djurgården även om Västerås lag bara kostade 8Miljoner. Dock var Leksands lag bra mycket mer än dubbelt så bra som ViK så det var väl investerade pengar..

  Dessutom sa Salo att han skulle behålla HELA truppen förutom de som inte ville själva.
  LIF har totalt spelat ut båda Elitlagen i Kvalserien så INGET tyder på att detta lag med bara någon extra spets skulle klara sig bra i Elitserien och undvika Kvalserien nästa år. Vi var ju trots allt FULLSTÄNDIGT överlägsna samtliga lag i Allsvenskan hela denna säsongen så..
  skulle säga att ViK är ljusår från LIF´s klass på isen och miljoner Ljusår från Klassen bland Fansen..

  Att behålla hela Truppen vid avancemang är något som INGEN Klubb tidigare vågat sig på och är också vad som antagligen gör att LIF spelar som ett LAG och gör ALLT för varandra och för att vinna till skillnad från t.ex Västerås.

  Men iofs, om inte ens de egna fansen bryr sig så varför skulle laget?? SJU stycken på plats i en avgörande Kvalseriematch?? Patetiskt om det varit 100mil mellan orterna t.om. Inte undra på att LIF vann Klackmatchen i Västerås varje match denna säsong..

 3. ACS skriver:

  Riktigt usel ”inför”-rapport..
  Största felet med VIK är ju helt klart deras avundsjuka och eviga gnäll, det är fan värre än Surmoringar t.om och inte ens på en semi-officiell sida som denna orkar skribenterna hålla sig från fjanterier..
  Ni bör ta en titt på Timrås Bloggare, där har ni en kille med integritet som inte har behov att skylla från sig allt som händer genom att skriva ”tänk om..” osv..

  Dessutom: Är detta LIF´s SJÄTTE gång att ta sig upp til Eliten?? Läs på lite mer än bara rubrikerna om Ekonomi hos Aftonbladet, tack..

  Sist men inte minst: VIK Hockey: I med och motgång??
  Hahahaha, SJU stycken ensamma stackare hade tagit sig till Leksand för att stödja laget, SJU STYCKEN???
  Ett lag med sådana fans förtjänar sin plats i Allsvenskan, t.om Mora har bättre stöd..

 4. PatrikH skriver:

  Ja, det här med att vi har motvind känns ju mycket påtagligt just nu under matchen mot LIF. Känns som vi inte får med oss något gratis. Bara komma igen till nästa säsong. Se för sjutton gubbar till att signa Mårtensson för några säsonger, hans attityd behövs verkligen för VIK

 5. Micke skriver:

  Hur kan Tommy Salo uttala sig redan nu om att peta halva laget mitt i ett kval till Elit. Det sporrar halva laget att börja gå tomgång.

 6. Läktarplats skriver:

  Jäpp och VIK Hockey ska få vårt stöd även i fortsättningen oavsett hur det går ikväll, på hemmarinken, på bortarinken och fram tv:n!