Oerhört bittert uttåg för Västerås och nästa år måste målsättningen höjas igen

5 svar

 1. Mikael Norén skriver:

  Robert ”Bobby” Engström: Hatten av för er insats i Leksand! Ni är förebilder, hoppas ni får med er fler i framtiden. Hur kan vi göra det?

  Julius Saner: Kolla med någon på http://www.viksupport.com/

 2. Julius Saner skriver:

  Tråkigt Tråkigt men det är bara att ladda om och nästa år kanske vi tar steget upp hoppas på det bästa!! en fråga till vart kan man se filmerna på klacken mot Örebro/Leksand?

 3. Robert "Bobby" Engström skriver:

  En sak som är ett annat problem är ju tyvärr Västeråsarnas engageman för VIK. Det är ingenting annat än en ”dj*fla” skandal att vi stod 7 st dystra töntar (min inkl.) där i ”klacken”. S J U!!!!! stycken. I en match i kvalserien,där vi FORTFARANDE hade chansen. Vi framstod som töntar pga att vi var så ensamma så ensamma.

  Till och med förvånade LIF:are undrade varför vi var så få, vad svarar man på det, när det uppenbara är att Västerås är en stor hög med medgångsspportrar.

  Nä så länge vi inte stöttar laget när dom behöver det som mest, så har vi det lag vi förtjänar rent seriemässigt.

  Tyvärr..

  Detta gör mig mer besviken än själva förlusten.

  //Besviken gulsvart!

  Vi rycker upp oss nästa säsong, borde jobba mer aktivt för att få folk till både Rocklunda och bortamatcherna.

 4. Dfg skriver:

  Tyvärr ligger mycket av problemet i en alltför svag offensiv. VIK hade ett gyllene läge iår med seriens bästa målvakt och ett ramstarkt försvar.

  Värvningarna av Santorelli och Eric Johansson visade sig vara riktiga missräkningar. De har inte alls levererat och de pengarna har verkligen varit bortkastade. Jag hörde dessutom från bra håll att EJ har haft en riktigt hög lön i VIK…

 5. Johan Hagberg skriver:

  Västerås gjorde något som inget lag egentligen lyckats med uppe i Leksand denna säsong. Västerås spel i de två första perioderna gjorde att Leksandsspelarna började tänka och det som tidigare varit en maskin stannade plötsligt upp.

  Sen orkar inte VIK hela vägen utan blir rent ut sagt uppätna i tredje perioden.

  Lycka till nästa säsong och förhoppningsvis spelar vi inte i samma serie då.

  //Johan Hagberg