Inför Södertälje med SSK-kännare, VIK på backjakt (utgallrade från NHL-camperna kanske tittar hitåt), fokus på försvaret med insatt & ”Karlskoga spelade lite tråkhockey”

Marcus Bergman skymde bra vid Filip Karlsson 1-1-mål då lagen möttes senast i Köping. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

5 svar

 1. Misse skriver:

  Svar nej. Jönköping andas HV71, det är stadens lag och hockeyintresset är stort i Jönköping. Även när laget låg sist i shl kom det publik. Likadant med Västerås, de hockeyintresserade går på matcher oavsett division. En trogen skara på runt 2-2,5k personer följde laget nära i div1 och i allsvenskan.Sen kommer givetvis publikmatcher med mer folk. HV71 har ett större intresse i staden och kommer alltid ha mycket publik och bra förutsättningar med stöttande näringsliv att ställa ett bra lag på isen.
  Jag hoppas Västerås kommer dit nån dag <3

 2. Pelle skriver:

  Lagen får den publik dom förtjänar. Publiken som stannade hemma mot BIK visste vad dom gjorde.
  Samma sak med HV:s publik, dom vet vilket bra lag dom har.

 3. Peter T skriver:

  Tycker man säger emot sig själv, när man å ena sidan klagar på dålig uppslutning på läktaren.
  För att sedan i nästa mening säga, “ Tvivlar själv på om jag ska se matchen mot Kristianstad på cmore eller åka till en halvtom Arena?”

  Hur funkar tankegångarna där egentligen, måste eka nått fruktansvärt.

 4. Jan Malmberg skriver:

  Man såg igår vilken klass HV71 har det tog 6-7 min innan Karlskoga tog sig ur egen Zon och 0-2 i baken. Målen av en premiär spelande Finne som spelat 4 år i KHL. Det slutade 7-2 i en fullsatt Arena i Jönköping inte 2500 som i Rocklunda eller 6000 i Leksand mot Oskarshamn. Tvivlar själv på om jag ska se matchen mot Kristianstad på cmore eller åka till en halvtom Arena? Vlt kallar Gunnarsson för Back stjärnan inför Södertälje matchen det tycker jag är en överdrift. Stjärnor blir inte utlånade till andra lag i SHL. Simon Edvinsson kommer bli en stjärna är nu ordinarie i Frölunda 18 år gammal . Är nog snart i NHL!

  • Peter skriver:

   Resultat HV BIK visar vilken klass som finns i HV och att VIK kan ligger nära. Spelet mot BIK på rocklunda vet jag inte vilket lag som spelade men det kan inte varit VIK. De är bättre än så…
   Vi får väl se om VIK är tillbaka mot SSK. Jag är orolig att läggmatcher som mot BIK tär på sammanhållningen inom laget.