Inför VIK Hockey – AIK: Sista hemmamatchen för i år

2 svar

 1. Viktor skriver:

  Skönt att det äntligen är över.
  Nu återstår bara för styrelsen att Göra om! Byta ut! (vilka behöver väl inte upprepas). Göra rätt!

 2. Viktor skriver:

  Håller med dig fullständigt Danne att trots VIK;s usla insats i kvalserien gäller det nu bara att blicka framåt.
  Men visst måste vi fans & klubbmedlemmar få vara deppiga, bittra och allmänt gnälliga, eller hur? Speciellt eftersom det i år här på Fancentralen, andra sociala forum, i media och i direktsändningar framförts konstruktiv kritik mot VIK-ledningens fartblinda uppbyggnad av inköpta legoknektar.
  Kritiken måste framföras annars kommer dessa skygglapp försedda herrar att göra om samma dumheter nästa år. Dessa herrar som fått medlemmarnas och Västeråspublikens förtroende att SKAPA ETT LAG. Det kan man bara göra genom att ENGAGERAT BYGGA, inte genom att köpa in!
  Har för den delen Fagervall och Eklund tillräcklig portion ödmjukhet för att kunnba vara med i en klubb- & lagledning? Lyssna på Fagervalls presskonferenser där han efter förlustmatcherna INTE FÖRSTÅR VARFÖR SPELARNA INTE PRESTERAR. Läs dagens VLT-intervju med Eklund: VIK-SPELARNA HAR INTE PRESTERAT. Eklund, NJ och Fagervall måste förstå ATT DOM INGÅR I LAGET och att det är laget som inte presterat!
  I samma VLT-intervju ”tröstar” sig Eklund med att det här är VIK;s bästa säsong sedan omstarten. Vadå, har han redan glömt säsong 2012 – 2013? Då var det fullt påställ i laget. Man vann under våren nio eller tio matcher i rad och tog sig till kvalserien och inledde den med att punktera Timrås och Rögles SHL-förhoppningar. Årets säsong som Eklund är så stolt över tog definitivt slut redan i hemmaförlusten mot Malmö 22 FEBRUARI! Det såg i alla fall vi på hyllan, att i årets VIK-uppsättning fanns varken hjärta eller kämpamoral. Efter den förlusten har VIK tagit 12 poäng på 12 matcher trots att VIK-ledningen fortsatte på linjen att köpa in än fler spelare – tyvärr även dessa nytillskott utan lag- & klubbkänsla.
  Visst måste årets lagprestationer av sportchefen, av coachen och av klubbchefen omprövas! Ser gärna att de tre till en början ödmjukt själva inser det.
  I kväll går jag ut och tar en öl – men inte på Rocklunda.