Intressant rykte om Christoffer Björklund till Vita Hästen och vill Bendelin se Sandberg i HV71?

Christoffer Björklund

Björklund till Vita Hästen? FOTO: RUNE ÅHLÉN FOTOBLOGG

Enligt Vita Hästen-bloggen Powerbreak är Christoffer Björklund aktuell för det hårdsatsande Norrköpingslaget. Nu har jag ingen koll på den bloggen, men eftersom John Wikberg på Dragskott.nu länkar till den artikeln borde det finnas trovärdighet.

Björklund har inte heller lyckats hitta sin form från i kvalserien ännu. Borlängesonen har sett smått otajmad ut på isen och sist mot Asplöven var 26-åringen dubbelt olycklig vid Asplövens segermål. Så Björklund kanske skulle må bra av att ta ny sats i ett topplag i ettan. Samtidigt som VIK skulle frigöra en slant.

***

Att det kan bli ändringar stämmer också med andra signaler. För jag tror Niklas Johansson vill göra om ännu mera. Vill han ju i och för sig alltid. Men ska han värva måste han ju få bort kostnader också.

***

Om det ligger något i detta har garanterat NJ något i kikaren att ersätta med, antingen forward eller back. Med Söderkvists mångsidighet blir man flexibla. Kanske kan det vara en gardering för om Filip Sandberg inte återkommer. Eftersom HV 71 bytt tränare till Torgny Bendelin får väl vi anta att chanserna minskat att Sandberg återkommer.

Det kan vara smart att ha en slant över, eftersom transferfönstret stänger senare än normalt i år. Vilket innebär att man skulle kunna plocka in någon riktigt, riktigt vass spelare från något lag som inte kan komma upp eller ner i någon tabell. För att täcka upp för skador exempelvis.

Det skulle vara värt mycket om VIK hade någon allroundkunnig tekningsspecialist i vår. Sandberg eller någon annan…

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:77:"https://vikfancentral.se/wp-content/uploads/2012/09/Christoffer-Björklund.jpg";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

2 Kommentarer

  1. Dennis

    Dess värre finns ju inget ingenmansland kvar i SHL/Elitserien, sen de gjorde om att lag 7-10 spelar om de två sista kvartsfinalplatserna.

Tweets

Robert B - AvatarrobbieblindRobert B

@VIKFanCentral Vilket jävla lag vi hade!

SvaraRetweetFavorit
Kalle - AvatarbinarypapaKalle

@VIKFanCentral @Ornie1939 Exakt, mina hundralappar jag slänger in på ditt konto förväntas ju ge god avkastning! 🙂 T… https://t.co/mtGtUSNAZy

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@binarypapa @Ornie1939 Sen när några ju satt in en slant vågar jag inte sluta i brådrasket, vill inte bli stämd för… https://t.co/BbsaNGjKMA

SvaraRetweetFavorit
Kalle - AvatarbinarypapaKalle

@Ornie1939 @VIKFanCentral Aha, det är pga den där stadiga inkomsten Micke kände att han kunde "rage-quitta" häromda… https://t.co/46B5lPRdTL

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto