Jeremy Williams-löst VIK måste snabbt ställa om mentalt mot kemeleonterna från Karlskrona

4 svar

 1. Erik skriver:

  Kan inte bara förlita oss på Williams vilket vi har visat flera gg om, Galbraith var omänsklig. In med mer folk å skym så löser det sig! VIK

 2. Mikael Norén skriver:

  Förstår vad du menar Patrik, men att skjuta backskott är en konst, inte att underskatta ;-). Precis, handlar om att få till pass för direktskott över centrallinjen, men det är också inte alla som klarar att skjuta bra direktskott i trängda lägen. Så jag håller nog fast vid att det inte skulle skadat med en riktigt bra skytt till… Tror största chansen att gröta in returer eller styra skott, eftersom laget inte har många bra skyttar från distans.

 3. PatrikH skriver:

  Det är klart att Williams skott är saknade, men jag menar att vi har andra som kan ta backskott på mål, bara vi har folk framför som skymmer. Då kan de flesta backskott gå in, även de som inte är så snabba och hårda, tex Helmerssons skott som mot Rögle visade vägen för upphämtningen.

  Jag hoppas att VIK har lite kyla att ta bättre avslut, gärna passa över centrallinjen innan avslut. VIKs forward har gjort Galbraight bra genom att skjuta på honom eller utanför. Om vi kan hålla pucken inom laget och vänta med avslut tills Galbraight är skymd tror jag chanserna tilltar avsevärt. VIK har självförtroendet att hålla i pucken och inte panikavsluta. jag tror det kommer att fälla avgörandet till VIKs fördel imorgon!