Vissa i Karlskoga, Mikael Eriksson, Johan Larsson, domarna och förbundet är nöjda – men buskisshowen tär på hockeyintresset

11 svar

 1. Bozo skriver:

  Det verkar helt ok att ge första smällen. Den som sedan ger tillbaka direkt får utvisning.

  Vill man inte ha bort sådant här oönskat beteende från sporten, det är ju efter signal. Om man har infört utvisning för svordomar till domaren och coronakramar, så borde man väl införa att ”osynliga” crosschecking efter signal ska ge avstängning, annars får man aldrig bort det.

 2. Jan Malmberg skriver:

  Nu gäller det det 1-1i matcher imorgon som AIK och Mora har. Annars blir det nog som Väsby nästan men inte. Det går med jävlar anamma och lite tur. Väsby var några stollp och ribb skott ifrån med lite tur hade dom inte åkt ner i Ettan. Orkar inte kommentera domar dyngan.På stan hade det varit det fulaste man gjort enligt en domar bas ( min kommentar först) poliserna får väl springa in på isen som dom gjorde på 60-talet om det blir slagsmål((misshandel)👮‍♀️👮‍♂️

 3. Musse skriver:

  Jag snackade idag med en BIK supporter, vi är nästan aldrig överens om något men det här var han inte stolt över. Jag tror som du att det finns en hel del bra spelare i BIK som inte står bakom det där. Jag har sett reprisen och jag skäms över våra spelare som är på isen. De gör inte ett skit, inte ens när det lilla äcklet Berglund åker fram och hånar Freddan när han ligger på isen. Det gör att iaf jag börjar tappa intresset för den här sporten. Hockey utan känslor…. Nej tack…..

 4. Magic skriver:

  Ok, jag tror texten justerats efter jag skrev min kommentar?

 5. PatrikH skriver:

  Efter tilltaget mot Fredrik Johansson så önskar man att den där ”daggen” får lida oändligt i helvetet, eller tills han ber om förlåtelse och tar det straff han borde fått.

 6. Örjan skriver:

  Håller med Kronvall
  Tillåt slagsmål max 5 minuter sen är du med och spelar igen
  Då får du bort mycket av fulspelet om du vet att du åker på en omgång stryk

  • Örjan skriver:

   5 minuter utvisning

  • Alkemisten skriver:

   Finns ingenting som stödjer Kronwalls ide, se bara på Tom Wilson först en ful smäll, ingen utvisning, 2 olika spelare försöker spöa upp honom och misslyckas skulle snarare säga att han spöar 2 till.
   Han får dock en avstängning och saftiga böter det var först där som det blev rättskipning.
   Det skulle bita mer att en reporter i direktsändning efter match ställer frågan till domaren:
   ”Var i regelboken står det att en crosschecking i huvudet är OK?”
   Därefter har reportern ett antal 10-åringar bredvid som man ber domaren förklara för att det var ok att crosschecka i huvudet på ett pedagogiskt sätt.

 7. Magic skriver:

  Du uppmanar alltså att VIK-spelare ska ”svara med samma mynt”, dvs skicka fler hockeyspelare till tidig pension med hjärnskador??

  • Mikael Norén skriver:

   Svar nej, men spela på gränsen men självklart inte skada, som det står i texten. VIK ska inte alltid vara en dörrmatta åt andra.

  • Carola Danielsson skriver:

   Läste du verkligen allt? Jesus.

   Micke…bra skrivet.