Kinisjärvi om försäsongen: ”Vi har kört igång hårt från början”

Nyligen signade Markus Kinisjärvi har stiftat bekantskap med nye tränaren Jocke Fagervall.

Hur går det på försäsongen så långt med Jocke Fagervall?

– Det går bra, vi har kört igång ganska hårt från start vilket är skönt så man kommer igång. Jag har knappt träffat honom men av det lilla vi pratat så verkar han vara bra och lätt att prata med. Sen är det ju helt omöjligt för mig att säga hur han är som tränare redan nu, menar Markus.

– Vi kör bara fys än så länge, det är olika pass från dag till dag. Ena dagen kör vi brottarfys och andra dagen löper vi, det varierar som sagt.

Hur verkar de nya killarna vara?

– De verkar vara bra killar allihopa. Har inte träffat de så mycket heller. Det är bara (Robert) Kimby som är med och kör med laget nu, säger Markus avslutningsvis.

***

Kalle Olsson till Örebro. Känns som en märklig värvning av ett lag som påstår sig storsatsa seriöst mot elitserien. Thomas Mitell och Olsson är troligtvis inte spelare som kommer lyfta Örebro till elitserieklass. Hur mycket satsas det egentligen där? Resurserna verkar inte obegränsade trots allt.

***

Det är inte bara VIK som har problem med tekningarna. Även Henke Lundqvists Rangers har enorma problem mot Ottawas supertekare Zenon Konopka. Frusterande för oss Rangersfans att se att blåskjortorna alltid tvingas börja utan puck…

Hoppas verkligen VIK kan förbättra detta så underskattade moment nästa säsong. För Rangers håller denna brist på att bidra till att stjälpa den så lovande säsongen…

3 svar

  1. Dfg skriver:

    Tänka sig, ibland prickar man tydligen rätt…

  2. Fredrik skriver:

    Står nu på VLT att det ser ut som Lasse skriver ett 2års kontrakt! Personligen så tycker jag det är bra!

  3. Dfg skriver:

    Oroväckande tyst om målvaktssidan. Våga gambla lite där, gör klart med Lasse som första målis och någon av j-20 som back-up. Det frigör kapital som kan läggas på en rejäl förstacenter. Tror dessutom att LJ kan göra det riktigt bra som förstakeeper.