Koll på 18 lediga namn i VIK:s backjakt, vad händer med Hampus Larsson och ECHL levererar allt bättre – se bara på fortsatt importsuccé i Västervik

Logan Roe är klar för Linz. JIMMY GERDIN, VIK.SE

7 Responses

 1. Pelle skriver:

  Keith Aulie är nog den rätta.stor tung och defensiv back

 2. C skriver:

  Vi ska nog vara glada att Moldén valde att bryta sitt kontrakt med VIK. Han var ju känd som en offensiv back och har varit inne på 7 kassar bakåt i Kristianstad hittills i 5-5. Östman kan ju inte lira defensiv back i alla 3 backpar för att hjälpa våra offensiva stjärnbackar.

  Sen är det ”dyrt” att inte ha 4 ”riktiga” backar i box play. Minns inte när något lag vunnit serien med bara offensiva spelare i laget så lite mera defensiva pjäser önskas. För mig får de gärna göra 0 poäng framåt bara de hindrar motståndarnas toppkedjor från att göra mål.

 3. anders skriver:

  han Garret Cockerill ser intressant ut men svårt det där med statistik finns det inget som visar
  hur mycket insläppta mål dom har varit inne på. Tror VIK behöver 2 solida försvars spelare som kan få stop på små kvicka energiknippen samt någon riktig vass center

  • Pelle skriver:

   Eller Trevor Hamilton. Samma poäng men betydligt färre utvisningsminuter.

 4. Alkemisten skriver:

  En parameter att lägga till.
  De spelare som spelat collegehockey på ett collage som har konståkare spelar på ”Olympic rink” dvs 60x30m, det är något som det inte pratas om men som är en faktor som kan var värd att beakta.

 5. Peter T skriver:

  Vad har hänt med Hampus Larsson, hur fick han en nackskada??