Koll på några potentiella lån, tankar om Mikael Frycklunds situation i Linköping & Pontus Holmbergs produktion och istid i Växjö

Mikael Frycklund - hur ensam (om alls) toppcenter kommer #9 bli? Med en avlastamde toppcenterkollega kommer nog Fryck bli gladare och få mer yta... FOTO: RUNE ÅHLÉN

8 svar

 1. Sudden13 skriver:

  Frycklund är inte aktuell just nu.
  Han jobbar stenhårt på att ta en plats i laget och han kommer att få chansen, iaf innan en ev. utlåning.

 2. Christoffer skriver:

  Du skriver lite motsägelsefullt att ”just nu är det nog inte nära att Fryklund landar i Västerås”.

  Samtidigt så skriver du att situationen verkar högst ohållbar på sikt.

  Vet du nått mer om situationen? I min värld är det hög tid att ha blir utlånad av det du beskriver nedan, för även om någon av de 4 centrarna blir skadad så är det inte så lätt å slänga in någon som inte spelat på ett par veckor.

  • Mikael Norén skriver:

   Det är ju som jag skriver mycket som ska stämma för att göra en övergång mitt under brinnande säsong, alla inblandade måste ju vilja samma sak. Därför kan det bli lite motsägelsefullt. Tex. vill kanske LHC absolut inte låna ut just nu.

   • Christoffer skriver:

    Jag är säker på att de för en dialog och jag tror att LHC vill låna ut honom nu men inte för hela säsongen. Z är nog lika hård nu som han var med Lucas i det lånet, att alla som kommer ska stanna säsongen ut.

    Men vi får se (: Att Fryklund ska sitta utanför laget i LHC match efter match är ännu mindre sannolikt så antingen får han börja spela eller byta lag på ett eller annat sätt. Då är det nog VIK som gäller för hela slanten.

 3. Höftskott skriver:

  Har roat mig med att laborera med kedjorna.

  Zetterberg, Öhrn, Bergman
  Leduc, Younan

  Benker, Fryklund, Hertzberg
  De la rose, Jansson

  Wikman, Tessier, Lunsjö
  Nilsson, Källström

  Eriksson, Skedung, F.Johansson
  Ehrnberg

  /J.Johansson

 4. Malin skriver:

  Karlberg kanske kan känna att vik är rätt lag då han har släkt boende i hummelsta vilket kan lätt lösa boende

  • Bozo skriver:

   Tycker han borde välja ett lag som han får mycket speltid i, han verkar lite stukad precis som Enköpingskillen Gustav Lindberg. Ett bra Allettan-lag borde han ha valt redan i somras, typ Borlänge.

 5. Bozo skriver:

  Undrar verkligen hur Växjö tänker kring Holmberg på ett utgående kontrakt. Som du skriver verkar Växjös förtroende vara sluttande. Han kom ju som väldigt ung och kan inte ha mycket i lön med SHL-mått. Fortsätter det som nu lär han spela i VIK nästa säsong hur som helst. VIK borde redan nu kunna kunna hitta en ekonomisk uppgörelse med Växjö för resten av denna säsong.
  Holmberg själv borde kanske vara beredd att gå ner lite i lön för att få komma hem och ha chansen att spela till sig ett SHL-kontrakt i antingen VIK eller annan klubb. För inte kommer väl Växjö vara intresserade att ge ett nytt kontrakt?