Mikael Frycklund återvänder från Linköping och kan åter bli en av seriens bästa centrar – men Z är inte nöjd och vill helst ha in en topp-2-center till…

Mikael Frycklund kan verkligen driva fram med pucken och bryta igenom försvar. En egenskap VIK saknat på centersidan. FOTO: RUNE ÅHLÉN

14 svar

 1. CD skriver:

  Eviga tjatet om Rasmussen… hihi… tror han kommer vara ett proffs ett par år till, sen återkommer han nog 🙂

  • Pelle skriver:

   Han producerar ju väldigt bra, men får ändå inte nytt kontrakt. Jag tror jag läste för ett tag sen om någonting som jag glömt till hälften. Kan det ha varit hans arbetsmoral i defensiven eller något sånt? Är det någon annan som har koll? Någonting lurt är det. För han gör ju en massa mål och poäng.

   Men jag kan tänka mig att tex BIK är intresserade. De får ordning på alla spelare.

   • Icing skriver:

    Så var det…SSK hade frågetecken för arbetsmoralen hos både Anton Svensson och Blomstrand…. räcker att vi fick en av dem.. Anton har ju varit här förut så Pananen vet vad han kan.

 2. Musse skriver:

  Ännu en grym värvning av Zäta! Vi har saknat Frycklunds karaktär av tjurighet i laget. Utvisningar ingår i spelet, och hellre en utvisning för mycket för att det brinner till i skallen än den mjäkiga allmänhetens åkning vi sett de två senaste åren sen Frycklund och Östman försvann.

 3. Kalle skriver:

  Önskecentrar: olausson, Berglund eller rassmussen

 4. Magic skriver:

  Vet man nånting om vart Dennis Rasmussen tar vägen?

  • Jay skriver:

   Han fortsätter nog sin utlandskarriär skulle jag tro, skulle han vända hemåt så står nog SHL-lagen på kö för hans underskrift. Han har ju inte direkt gjort bort sig i KHL om man säger så.

 5. Emme skriver:

  Inte för att vara den men…hur mycket pengar har Zäta egentligen att spendera? Man blir lite orolig när det kommer in fina spelare var och varannan dag nu… Ja, spelarbudgeten ska öka, men man har ändå konkursen och ”nästan-konkursen” i färskt minne. Dock litar jag mer på den här ledningen än de tidigare.

  • Bozo skriver:

   VIK är det närmaste ekonomiskt oberoende en säsong iallafall. Gäller att väcka känslor, varför vänta. Framgång föder framgång.

   • Emme skriver:

    Helt rätt tänk från ledningen och så här förväntansfull har man inte vart på länge, om än någonsin(?) under silly season. Så nog skapar det känslor allt.

 6. Marko skriver:

  Ja nu ser det ut som att det blir spetsigt värre om Lavoie också blir klar och att en uttalad toppcenter hittas. Sen får vi väl se vad Zäta hittar i backväg men någon poängörare borde man kunna hitta.

 7. Pelle skriver:

  Jag har hela tiden också varit inställd på två centerförvärv bättre än dom man hade.
  Jag har drömt lite att Olausson skulle passa perfekt.
  Eller så kanske Berglund överraskande bryter sitt kontrakt med Brynäs. I den här silly season känns nästan allt möjligt.

 8. PatrikH skriver:

  ”Nu hoppas vi att Jimmie Jansson godtar VIK:s bud och även tar på sig kaptensbindeln, som vad bloggen hör ryktas att man vill se JJ10 ska axla från Fredrik Johansson.” Precis så! Hoppas Jimmie vill ta utmaningen och stanna kvar och hjälpa upp VIK till SHL.