Öppenhjärtlig Fagervall efter Almtunadebaclet: ”Handlar om att förminska problemet och förstora framtiden”

9 svar

 1. Vimmerbyarn skriver:

  Med tanke på den spelmässiga katastrofen i fredags, kan jag faktiskt också tolka svaren som aningen otydliga. Känns inte särskilt lugnande inför morgondagens match. Nu vet man ju förvisso inte vad som har hänt internt under helgen. …Men intrycket är att det inte har hänt särskilt mycket. …Men det vore en aning märkligt om det inte har hänt en hel del bakom stängda dörrar. Morgondagen kommer nog ge en del svar.

 2. Petter skriver:

  Säg vilka arbetsplatser som offentligör förtroliga samtal mellan chef o anställd…………..
  Min åsikt i det hela är att JF gör detta så bra det går,
  ge alla arbetsro så kommer detta att bli så bra det kan bli ( så långt det räcker med nuvarande lag )
  Vi fans bör inte ropa avgångar o fan o hans moster så fort laget slirar, alla lag slirar under en säsong…

  MVH Petter

 3. PatrikH skriver:

  Jag tycker också Fagervall ska ha cred för att han ställer upp. Sedan är det ju väldigt politiskt korrekta svar som gör att han faktiskt måste visa att han lever upp till det han säger. Om nu ingenting blir annorlunda, om inget lärs eller ändras då är inte heller hans kommentarer något värda. Upp till bevis VIK!

 4. fredrik skriver:

  26 poäng på 13 matcher om jag inte har fel… om han inte gjorde nån ass idag också de vet jag inte, men minst 26 pinnar! ge han chansen istället för bacon!

 5. fredrik skriver:

  bromé gjorde ytterligare 3 mål idag… fagervall måste ge honom chansen i a-laget, hans poängsnitt är ju galet!

 6. Mikael Norén skriver:

  Jocke ställer upp på intervjuer och brinner för det hela. Många ska ni veta skiter i att svara på frågor överhuvudtaget när det går dåligt, Jocke försöker alltid ställa upp att svara. Detta skedde via mail, så det är svårt att bedöma om det är arrogant. Han är ändå ganska ärlig tycker jag. Berättar att det funnits en dialog med ledningen osv.

 7. Marko skriver:

  Bästa herr Fagervall.. Frågorna har haglat i 13 omgångar nu.. Kan va så att du valt att skita i att lyssna? Säger inte att nåt lags supportrar ska behandlas med några silkesvantar men att välja att vara kort i tonen och arrogant? Det tror jag nog inte ses med helt blida ögon! Men har man i förväg bestämt sig för att göra ett karriärmässigt självmord så är det helt suveränt att börja med reta upp laget supportrar! Resten kommer som ett brev på posten. Inget illa menat mot er på centralen men den här intervjun med Jocke kanske ni bara skulle ha kört i dokumentförstöraren! För om jag va förbannad efter fredagens match så fick jag absolut INGET att lugna ner känslorna med nu! Misstänker att fler känner viss irritation just nu…

 8. LC skriver:

  Svenskar tränare oavsett sport är så jävla tråkiga….alltid såna jävla pk svar. Kolla NHL-tränarna efter förluster, fan svara med lite passion och mer sanning än att säga samma sak gång på gång.

  Klart det haglar frågor när det går dåligt. När det går bra så finns det väl inget att fråga om. Då stämmer allt som det ska. norrlänning…

 9. mr t skriver:

  Arrogant och otrevlig ton samt totalt nonsens till svar. Han bör börja fundera på sitt bemötande mot fans.