Perra Johnssons Leksand väntar, Cook petad och Fredrik Johansson kvar till 2020

6 svar

 1. Patrick skriver:

  Tyvärr så ser Vik inte ut och ha rätt kapacitet för att var topp 2, för mycket grundläggande saker i attityd och spel som inte stämmer, för mycket dåliga beslut, inte tillräckligt ödmjukt och onödiga utvisningar. Känns tungt att behöva konstatera men laget lyfter inte och ser inte ut att ha någon energi. Nu MÅSTE de bli seger på fredag går inte längre att säga att de är mycket kvar av serien avståndet till topp 2 växer. Jag hoppas jag har fel och att Vik visar att jag har fel. Tycker också att dem har blivit för upphåsade i media och bland sk experter och även motståndare.

 2. Marko skriver:

  Det blev ingen galaföreställning mot dalagänget från vår sida och det ser ganska segt ut spelmässigt. Jag hoppas ju naturligtvis att Fredrik Johansson kommer tillbaka så fort som möjligt för att lyfta laget. Läste också i VLT att man hoppas på att hitta en spelare till för att lyfta laget men jag tror tyvärr att vi behöver hitta flera för att höja kvaliten. Problemet är ju pengar och där är det ju begränsat. Jag tror precis som en del andra här på forumet att Cook kan vara hemma till jul för att lösgöra lite ekonomiskt utrymme. Sen anser jag fortsatt att Sorkin bör ersättas oavsett mål idag. Nåja, jag har fullt förtroende för Niklas Johansson och hoppas att han kan fynda trots begränsad ekonomi.

 3. Patrick skriver:

  Sitter och kollar på Vik-Lif, slås av att vik har så dåligt passnings spel, att spelarna inte verkar vara mentalt förberedda för match och att dem inte är tillräckligt ödmjuk inför uppgiften. Såg Bik – AIK igår där var de klart bättre kvalitet på allt och en annan mental inställning. Varför går Vik ut med en så passiv attityd i matchen, ska de bli poäng idag lär dem upp många procent. Är och vill vara positiv men de ser oro väckande ut hos Vik just nu.

 4. VIKPelle skriver:

  Är det inte 2019 som FJ är kvar till? Jag kollade EP och de skriver till 2019.

 5. Patrick skriver:

  Cook, är snart borta tror jag, annars ska de vara nå annat problem annars hade han spelat från start. Cook vill kanske hem!

 6. Mr H skriver:

  Strålande analys Mikael! Dessutom rutinerat med tankarna kring Cook – att det kanske blir något annat där.
  Lövtunn forwardssida – konstigt att det är så svårt att låna något från SHL i år.
  Leksand: 36 av 47 har lämnat Leksand på ett år!! Detta enligt Sportbladet. Tittar man noga igenom vilka det handlar om, så är det istället bra gjort att klara så många poäng som de gjort. Det finns ju inte en spelare kvar. Konstigt att de inte kan konkurrera med den omsättning de har, samt de budgetar de brukar få ihop.
  Ryno, Bergenström, Sallinen, Cehlin, Ritola, Alsenfelt, Kapstad, Guter, m.fl. Bara Ryno och Bergenström är tillräckligt svidande…
  Den här klubben ser ut att vara riktigt illa skött.