Silly: Två spelare på forwards/centermarknaden och nystart i BLI-VIKtig med infomöte?

Det har ju varit lite halvdött på ryktesfronten här. Men två spelare på forwardsmarknaden är Pascal Pelletier och Louis Leblanc.

Pelletier beskrivs av scoutkälla som en kvalitetscenter som gjort det bra både i Nordamerika och Europa och borde hamna i en storklubb. Leblanc beskrivs som en mycket skicklig spelare, men lite av en ”finlirare” kanske.

***

Det är annars lite intressant att NJ menar att värvningen av Matushkin inte påverkar budgeten för forwardsvärvning, som laget nästan skriker efter. Hur många olika skattkistor finns det?

Fortsatt klen uppslutning för BLI-VIKtig, bara 111 fans har anslutit.  På tisdag nu den 24:e november kl 18.00 har VIK en infoträff som förhoppningsvis rätar ut de tveksamma fansens frågetecken om kampanjen.

Undrar vad för konkreta frågor tveksamma fans har om kampanjen förresten.

Kanske kan man lära något av VSK Fotbolls framgångsrika kampanj?

(Annars är det ju så synd att VIK inte har någon rik Krösus Sork i omgivningen.)

6 svar

 1. VIKPelle skriver:

  Jag läste någonstans då när Cook reste till Sverige senast, att hans fru skulle komma hit. Gjorde hon aldrig det?

  Och en Krösus Sork finns ju i VIK:s omgivning. Men det var väl det du menade också, Mikael? Och denna Sork är mycket rikare än Patrik Berglund som gav 100 000 till BliVIKtig förra året. Det kommer aldrig att glömmas bort. Inte av mig i alla fall. Bara att hoppas att Krösus Sork inser hur viktig den här säsongen är. Och att han kan göra skillnad och bli evigt ihågkommen.

 2. Mr H skriver:

  Ny swishkampanj från 24:e november för VIK – det kanske Du, Micke säger något om sedan.
  Charlie Cook petad till Leksandsmatchen. Tråkigt att hans trend inte är den rätta. Säkert inte optimalt med spelare som har för mycket familjeangelägenheter på andra sidan Atlanten, som även andra spelare har och har haft. Att inte ha sin fru/flickvän med sig hit kanske tar kraft för mycket. Det säger sig självt.
  Fredrik Johansson skrev på nytt kontrakt. 3 säsonger!! Det blir vår nästa kapten!! Attityd!
  Fredda J – alltid rätt.

 3. Joakim skriver:

  Helt otroligt att det gnælls på ledningen nær vik faktiskt gjort en kanon start på sæsongen! Att laget kommer i en tillfællig svacka det hænder alltid och ær inget konstigt! Knappast vært att sparka ledningen førr! Men medgångssupportrarna kommer fram så fort vi førlorar en match…. Nu krossar vi leksand imorgon!!

 4. VIKKS skriver:

  Ja,Göran! Båda två du tycker ska lämna har bl.a. gjort det. VIKtigare att stötta VIK än att gnälla att det sitter fel personer där.

 5. Göran skriver:

  Byt klubbchef och ordförande så skänker vi pengar, föresten har någon inom klubben skänkt några pengar ?

 6. Mr H skriver:

  Per-Erik (Perra) Johnsson tar över i Leksand!
  Dit ska vi snart – och då ska det väl bli så att Leksand får en dålig omstart. 🙂