Positivt tänkade enda alternativet trots att VIK redan hamnat i sträckbänken efter förlust mot Rögle

2 svar

 1. DC skriver:

  Klockren analys Mikael. Håller fullständigt med jag oxå.
  Det är ett under varför Bacon får spela eller varför Fornataro tar teknikar…. Bacon tillför ingen energi, inget spel eller nåt.. skulle vilja förstå hur Fagervall tänker… flera av våra spelare väger för lätt mot stora starka spelare i Malmö, DIF och AIK.. kan vi ens rubba AIK?
  VIK väger för lätt… de som väger för lätt kan utnyttja sin speed.. se Romano eller Hyka.. men resten då……. nää in med Brome som i alla fall ger energi….

 2. Viktor skriver:

  Visst gäller det att tänka positivt, håller fullständigt med dig om det. Men det gäller att göra det från ett realistisk nuläge. Vad har egentligen NJ;s senaste panikvärvningar tillfört laget? Jo på den positiva sidan Hyka, absolut inget mer. På den negativa sidan att laget har fått in en massa slumrande individualister som inte på något sätt tyckts kommit in varken i lag- & klubbkänslan eller det spelsystem Fagervall pläderar (Visserligen ett tråkigt publikovänligt spel, men det har ju fungerat)

  Men vi tänker positivt – vi tror på ett under att Fagervall lyckas väcka gänget före DIF-matchen i stället för skälla efteråt. Om inte är det dags för Hellas att ta över from lördag och börja bygga upp ett VIK-lag inför nästa säsong.

  Ps Från den ena sporten till den andra: Rönnby Tigers vidare till semifinal igår. Pelle Alvin, deras tränare, ser det som en coachseger. Jag är beredd att hålla med honom.