PP-extra där Rauchenwald (och Skedung) kan bli extra viktiga bland alla ”stjärnlirare”, Gunnarsson behöver servera ”Z” & intressant bubbel i duschen i Södertälje efter VIK-matchen

Den eviga frågan: Kommer Daniel Gunnarsson, Anton Svensson & Alex Lavoie kunna sätta upp Lukas Zetterbergs högerbössa? Bättre omgivning kan Z knappast få i HA. FOTO: Rune Åhlén

8 svar

 1. Pelle skriver:

  Jag är inte så orolig för det softa än så länge. Ingen vill riskera att skada sig i en träningsmatch.

 2. Peter T skriver:

  Fantastiskt region vi bor i.
  Vet inte vilken orsak som är mest betydande, för den looser mentalitet som är påfallande.
  Den regionala placeringen “Gnällbelte”, eller om det är jante som påverkar, även jante är väldigt stark i våran del av världen.
  Inte konstigt att våra idrottslag har svårt att prestera, ingen som vill satsa på ett på förhand sjunkande skepp.

  • Tvek på färgade strumpor skriver:

   Håller med, det börjar redan i ungdomsorganisation, det är ”fult att vinna och vilja vara bra är ännu fulare”.
   Ska man iväg på cup får alla vara med bara man betalt medlemsavgiften, ”inga träningar behövs” för om något krav ställs blir det insändare i VLT.
   Ingen tänker på att det är orättvist mot dom som går på alla träningar, tränar extra så fort det går, täcker mest skott på träning och match och gör mest poäng, dom måste ge upp matchtid och dras med spelare som saknar vilja, motorik ja, i stort saknar dom allt som behövs för att bli idrottare.
   Är det konstigt att vi skapar förlorare???

 3. Robert jonsson skriver:

  Håller med om att flera kändes alltför mjuka och inte verkade vara spelare som offrar en hörntand för laget. Sedan lär pucktempot upp betydligt i pp.

 4. Jan Malmberg skriver:

  Jävlar anamma behövs om man ska vinna matcher. Kolla VSK i Superettan ledde med 3-1 i 75 min fick bara 3-3 mot Brage fortfarande bara 4 vinster. Bara 4 lag efter sig som kan gå om när dom spelat 17 omgången. Titta vad som hände HV71 tippat topplag utan pannben eller jävlar anamma vinner man imga matcher.⚽️-🏒🥅

 5. Sofia skriver:

  Precis så tror jag också, ”Vik är softa”. Lavoie, Svensson, Zetterberg, From mfl är inga att luta sig emot. Det saknas lite för många pannben i Viks spetsbygge. Högsta höjden är väldigt bra, och när Vik får momentum i matcher (och veckor) så kommer de se mycket bra ut. Jämnheten kommer falla på bristande pannben i ledande offensiva spelare, det kommer vara lite för enkelt att ibland störa Vik.

  • Gurkan skriver:

   Härligt att du har laget och säsongen utstakad efter två träningsmatcher! Då behöver jag alltså inte se matcherna och jag slipper betala för Cmore, dessutom! 👌 Nya tag säsong 21/22!

   • Sofia skriver:

    Hehe, varsågod, swisha Cmore till mig!
    Skämt åsido…. Jag sätter det i relation till förmågan att tävla om uppflyttning. Säsongen kommer nog vara helt ok generellt, men som sagt..räcker nog inte till när det hettar.