Reflektioner från onsdagens träning med mycket aktiv och ledande Komarek, några ord med Niilo Halonen & scout om Vaclav Karabacek som är ny i Västervik

Komarek är verkligen aktiv på träningarna, både i instruktioner och spel. FOTO: JIMMY GERDIN, VIK.SE

3 svar

 1. C skriver:

  Bra om Komarek är en ledartyp, det har ju skrivits lite så men har väll inte framgått 100% tidigare då han verkar lite tillbakadragen som person.

  Med tanke på hur mycket Jimmy Jansson tappat i sitt spel sen han blev kapten är det nog naturligt att Komarek blir kaptenen och Jansson får ett A den här säsongen. Hoppas alla i laget står på noll nu i allt sånt och att Helmersson får välja fritt.

  Irriterar mig fortfarande på förra säsongen då vi hade 4 kaptener som alla underpresterade rejält på isen. Innan Pannan fick sparken borde han definitivt vänt på den stenen. Svårt att leda andra när man inte presterar själv.

  • R skriver:

   Har ingen aning om vad som blir bäst men man kan ju vrida och vända på det här kaptenen. Ett sätt att se på det är ju att Jimmie fått erfarenheter av den misslyckade säsongen som är värda att bära med sig vid ett C på bröstet. Kan även vara bra med ett C på en kulturbärare med ledaregenskaper som sitter på ett 4 års kontrakt.

   • C skriver:

    Ja det är absolut en infallsvinkel. Sen är de ju 2 säsonger han varit kapten så den chansen kanske redan givits… Oavsett så hoppas jag att Helmersson med stab får välja de grejerna själva.

    Som jag skrev så var kaptensbindeln ett stort skämt förra säsongen med Jansson som ”C” och Gunnarsson, Svensson och Fryklund som asskaptener. 3 spelare som hade det supertungt och inte blev erbjudna kontrakt till den här säsongen. De borde blivit fråntagna bindlarna mitt i säsongen för allas skull.