“Riskvärvningen” funkade inte och Conny Strömberg lämnar VIK på egen begäran

Det höll inte. Den stora personligheten Conny Strömberg lämnar VIK. Enligt Johan Thalberg på VLT.se på Twitter var det samarbetsproblem med Martin Filander, enligt Conny själv.

Enligt mycket goda uppgifter är det inte direkt något nytt att det funnits vissa samarbetsproblem sedan tidigare, men något måste ha hänt igår som utlöste detta.

Det är mycket tråkigt då power play får sig en rejäl törn. Hoppet finns dock att den mer mångsidige Oscar Steen kan fylla hållet. I 5-mot-5 har inte heller Conny varit direkt bra, där är han fullt ersättningsbar.

Från början visste alla att var Conny en “high-risk-high-reward”-värvning som man säger på engelska. Nu får VIK, som numera är en välsmord lagmaskin, hitta nya vägar att fortsätta vinna.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

7 Kommentarer

 1. Mikael Norén

  Anders, jag vet faktiskt inte vad Conny hade för lön. Jag tror NJ hade detta lite på känn och värvade Steen som backup. Annars hade NJ självklart nu sagt att han skulle ersätta Conny.

 2. Anders

  Håller med Henrik, Fryckis gör för mycket misstag. In med Steen direkt.

  Kan inte undgå tanken att NJ kanske visste att Strömberg skulle lämna och därför tog in Steen. Tyckte att tajmingen för värvningen var lite konstig när jag först hörde den.

  Micke – vet du ungefär vad Conny hade för lön och isåfall vad finns det för spelare tillgängliga på marknaden den här tiden på säsongen? NJ vet att han nu har möjligheten att ta in något riktigt bra med hjälp av Conny´s lön. Eller är det så att Steen tog upp den rent av.?

 3. Henrik

  @Viktor
  Frycklund har verkligen blommat ut i år men jag tror inte att han är redo att för powerplay riktigt än. Jag tycker att slangen eller steen ska ta Conny’s plats.

 4. Viktor

  Ännu ett steg i rätt riktning, harmonin i laget måste gå före individen. Men visst har Conny bjudit oss i publiken på delikatesser som playmaker, tyvärr blandat med indianare. Undrar om Frycklund nu är mogen att kliva in PP igen?

 5. Herr T

  Tråkigt då han är en riktig profil. Han har levererat bra den saken är klar. Vem blir nu playmaker det är frågan.

 6. PatrikH

  Tråkigt att Conny lämnar, men förhoppningsvis kan nuvarande spelare ersätta honom. När det gäller spelförståelse och passningsskicklighet anser jag att Marcus Söderkvist seglat upp under säsongen om än inte med samma pondus som Conny.

 7. SteffNo

  Ingen katastrof. Steen kliver in och gör det bättre i 5/5 och Eddie tar själv hand om det magiska i 5/4 och vi får bort en missnöjd spelare. Blir kanon det.

Tweets

Waspfactory 🇸🇪🏳️‍🌈 - AvatarWaspfactory42Waspfactory 🇸🇪🏳️‍🌈

@VIKFanCentral @MartinF021 Jag säger att han är vår jag. Norin ska ingenstans, definitivt inte till en konkurrent i HA 😉

SvaraRetweetFavorit
Daniel Enestubbe - AvatarenestubbeDaniel Enestubbe

@hockeysnubben95 @zembla80 @palmisch @VIKFanCentral Ja. 12-månaders är väl i det närmaste obefintligt i de flesta HA-klubbar.

SvaraRetweetFavorit
Filip Sjöström - Avatarhockeysnubben95Filip Sjöström

@enestubbe @zembla80 @palmisch @VIKFanCentral För att klubben ska behöva ha 12 månaders avtal eller?

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto