”Riskvärvningen” funkade inte och Conny Strömberg lämnar VIK på egen begäran

7 svar

 1. Mikael Norén skriver:

  Anders, jag vet faktiskt inte vad Conny hade för lön. Jag tror NJ hade detta lite på känn och värvade Steen som backup. Annars hade NJ självklart nu sagt att han skulle ersätta Conny.

 2. Anders skriver:

  Håller med Henrik, Fryckis gör för mycket misstag. In med Steen direkt.

  Kan inte undgå tanken att NJ kanske visste att Strömberg skulle lämna och därför tog in Steen. Tyckte att tajmingen för värvningen var lite konstig när jag först hörde den.

  Micke – vet du ungefär vad Conny hade för lön och isåfall vad finns det för spelare tillgängliga på marknaden den här tiden på säsongen? NJ vet att han nu har möjligheten att ta in något riktigt bra med hjälp av Conny´s lön. Eller är det så att Steen tog upp den rent av.?

 3. Henrik skriver:

  @Viktor
  Frycklund har verkligen blommat ut i år men jag tror inte att han är redo att för powerplay riktigt än. Jag tycker att slangen eller steen ska ta Conny’s plats.

 4. Viktor skriver:

  Ännu ett steg i rätt riktning, harmonin i laget måste gå före individen. Men visst har Conny bjudit oss i publiken på delikatesser som playmaker, tyvärr blandat med indianare. Undrar om Frycklund nu är mogen att kliva in PP igen?

 5. Herr T skriver:

  Tråkigt då han är en riktig profil. Han har levererat bra den saken är klar. Vem blir nu playmaker det är frågan.

 6. PatrikH skriver:

  Tråkigt att Conny lämnar, men förhoppningsvis kan nuvarande spelare ersätta honom. När det gäller spelförståelse och passningsskicklighet anser jag att Marcus Söderkvist seglat upp under säsongen om än inte med samma pondus som Conny.

 7. SteffNo skriver:

  Ingen katastrof. Steen kliver in och gör det bättre i 5/5 och Eddie tar själv hand om det magiska i 5/4 och vi får bort en missnöjd spelare. Blir kanon det.