Lagmaskinen Västerås allt mer ”fine-tunad” då Vita Hästen slogs tillbaka med eftertryck

3 svar

 1. Marko skriver:

  Så fantastiskt skön seger mot VH trots att det vart onödigt spännande på slutet! Känslan är att dagens VIK på riktigt hotar med samtliga femmor vilket jag som hockeyspelare i ett motståndarlag skulle uppleva som nåt alldeles FÖRBANNAT enerverande… Tänk själva att hela tiden under 60 minuter ständigt översköljas av anfallsvåg efter anfallsvåg… Kanske inte en helt rumsren jämförelse,men detta liknar mer och mer andra världskriget när Tysklands krigsmaskineri anföll Polen m fl och Blitzkrieg myntades som en strategi/taktik! Det vill säga: utnyttja överraskning av motståndaren och därmed dennes begränsade förmåga att hinna anpassa sig.

  Lite så känns det faktiskt även om det som sagt inte är helt politiskt korrekt och det ber jag om ursäkt för och menar inte detta som att vara stötande. Bara min personliga syn på det hela!

 2. Viktor skriver:

  Så lyfter vi på hatten, precis som Micke säger ovan, men inte bara för Filander utan till alla i laget, för er i båset och för klubbledningen och under hatten finns inte längre någon dumstrut. Ur höstens kaos har ni alla lyckats bygga en lagmaskin! Vårda den nu väl!
  God jul och vi ses i mellandagarna!

 3. Anders skriver:

  Underbart att se VIK spela ikväll. Ser verkligen fram emot resterande delen av säsongen! Men nu är dom värda lite julledigt grabbarna. God Jul VIK Hockey!