Roger Melins defensiva briljans klädde bitvis av Västerås och Gulsvart får kanske fokusera på placering 3-8

4 svar

 1. Marko skriver:

  Kan mycket väl vara som ni skriver att uppdraget var för stort för Filander. Tror dock att han har framtiden för sig som tränare men kanske kom VIK uppdraget lite för tidigt i hans karriär.
  Gällande matchen igår så blev jag något besviken på min landsman Korhonen även om han nu precis hade kommit mm. Tempot i den finska högstaligan är väldigt högt och finnarna spelar mer sk Kanadahockey dvs fullfart framåt och mindre taktik än här hemma.Därför var iaf jag övertygad om att Korhonen skulle prestera betydligt bättre än som var fallet.
  Gällande Mikalels analys av Cutta så tror jag också att frånvaron ledde till problem med tajming.
  Kul att Gråhns fick näta då det alltid känns bra att sk grovjobbare för lite lön för mödan.
  Det är bara och jobba vidare för VIK och nya poäng på spel igen nästa match

 2. patrik skriver:

  håller helt med dig Göran

 3. Göran skriver:

  Förstår inte varför VIK inte satsar på en tränare som är erfaren och kunnig. Filander är en pojktränare och inget för en klubb eller ett lag med seniorer som satsar uppåt ( SHL )

 4. Steffo skriver:

  Dåså. Nu är VIK definitivt underdog där egentligen ingen tror på topp-2. Kanske det som behövs för att få igång laget. Det var två saker som jag verkligen såg klar skillnad igår mellan lagen och det var 1) rapphet 2) kyla/harmoni i lagdelarna. Till AIKs fördel. Blir väl så när självförtroende också är till det ena lagets fördel.
  Den stora frågan är nu hur tränarna med Filander i spetsen kan lyfta laget till att börja vinna matcher igen, få självförtroende och inte falla igenom totalt och sjunka i tabellen? Eller behövs det en snabb förändring i ledarledet för att få den där vändningen till stånd?