Rögles store centertalang Simon Zether är klar som ett helårslån, flera tror att det är en bra och kostnadseffektiv toppcenterlösning – kanske öppnar för mer beprövad back?

Simon Zether. SKÄRMDUMP

16 svar

 1. Patrick skriver:

  Tror på detta lag gentemot endel andra ”realister ” 🙂
  Forza gulsvart !!

 2. Realisten skriver:

  Med det här laget, plats 6-10 är rimligt. Högre än så är osannolikt.

  • Peter T skriver:

   Ibland blir det osannolika helt plötsligt sannolikt.
   Kanske t.o.m. logiskt?
   Köp ett medlemskap, köp säsongskort istället för att sitta på din feta röv och bara sprida dålig stämning. Med fler på läktarna så ökar sannolikheten till en rolig säsong.
   Vi ses på läktaren i templet när säsongen drar igång 😀

 3. Big E skriver:

  Tycker laget ser intressant ut. Spännande mix mellan unga spelare och äldre rutinerade. Med en bra laganda och fin utveckling på de unga spelarna kan det bli rolig hockey i vinter. Visst saknas en ledande center och en riktigt vass storväxt dominant tvåvägsback men det kanske kommer om ekonomin tillåter. Det är bra att klubben inte gamblar med ekonomin. Glad midsommar!

 4. Magnus E skriver:

  Tråkigt att centerlinjen åter är den svagaste lagdelen. Ingen solklar och ”färdig” center i vårt gulsvarta lag. Tråkigt att vara negativ men trodde faktiskt att årets centerlinje skulle prioriteras. Glad midsommar gulsvarta vänner!

  • Musse skriver:

   Jag tycker precis tvärtom att centersidan ser fräsch och spännande ut. Hungriga killar på JVM-nivå som vill framåt istället för avdankade som ”varvar ner” i HA.
   Bloggen har gjort ett jättejobb som nosat fram många av nyförvärven och intressant information runt dem. Hoppas du får ladda upp med lite sill & snaps nu😀👏👏

 5. Mats i Wien skriver:

  Tack Mikael , Kul att läsa Bad du skriver ,sitter i Wien och följer bloggen och ViK

  • Mikael Norén skriver:

   Tack Mats, vad roligt att höra! Ser du Vienna Capitals något?

   • Mats i Wien skriver:

    Ja, jag går Inland och titta på Vienna Capitals , men VIK kokar i mitt blod.
    Trevlig Midsommar Mikael..

 6. Mr H skriver:

  Bra jobbat VIK! Spännande och kul. Säkert utvecklingsbar kille som gjort mycket poäng i J 20 tidigare. Låter dessutom som en som har en lite större ”verktygslåda” att tillgå.
  Fint jobbat Mikael!
  Glad midsommar till Er alla här på bloggen!

  • Mikael Norén skriver:

   Tack Mr H, vad roligt att höra, det värmer verkligen! Trevlig midsommar och tack till Dig och alla andra som förgyller bloggen med intressanta kommentarer och reflektioner!

 7. Bozo skriver:

  Till slut behöver även produkten SHL utvecklas och då kommer antal lag ökas. Så länge det finns en marknad att öka kommer det öka. ”Billigare” att flytta upp fyra lag än att slå sig ihop med Finland/Norge.

 8. Peter skriver:

  Det blir bra. Många andra HA klubbar fått problem med ekonomin. Frågan är om förbundet gör något åt eller om vi kommer se fler klubbar som tackar nej till avancemeng (Hockey ettan har börjat) eller fler konkurser /degraderingar.

 9. J skriver:

  Trevlig Midsommar till alla VIK supporters och givetvis alla andra.
  Tack Micke för ett otroligt arbete