Scout om Björklövens nye Jack Combs: ”Målskytt med snabba händer men svårt att förutse hur det kommer gå i Allsvenskan”

4 Responses

 1. Olle skriver:

  Mittåt: 16 forwards

 2. Olle skriver:

  Dagen innan slogs det upp stort i lokalpressen att lövens ”guldgaller” hade fått kontrakt (junior) med redan nu lite istid skulle få rejält med istid ( bland 23 forwards i äldsta truppen) för att kunna få ett kontrakt till nästa säsong och så denna värvning på det. Hur få ihop det ?

 3. Vimmerbyarn skriver:

  Den spelaren känns inte som någon förlust. .Kanske man får käka upp det, men på förhand känns det inte som rätt spelare för VIK.

  Intressant ämne som togs upp ang valet Fransson/Bjurö. Risken med Bjurö är hans bristande rutin i jämförelse med Fransson. Satsar man på Bjurö framöver och Bjurö eventuellt inte håller måttet, varpå en rostig Fransson kommer in. …Nej, jag tror inte på det. Jag röstar för att satsa på Fransson och se om han höjer sig ytterligare nu när matcherna blir viktigare och viktigare. Sjabblar Fransson igen, får VIK chansa på Bjurö. Däremot tror jgg det är rätt läge att lufta Bjurö imorgon mot Vita hästen.

 4. HR skriver:

  Hyfsad produktion i AHL, kan inte räknas som ”lägre liga”. Risken för flopp ligger snarast i att Löven sällan får spela i anfallszon och i egen zon är han ingen tillgång. Behöver lekkamrater.