Silly: Flera har kryddat sina trupper redan, koll i Ettan & VIK bör fynda för att orka över tid och för att ersätta de som ej levererar

Hampus Wallin gjorde flera bra saker under säsongen i VIK senast och har blivit en toppspelare i starka Enköping. FOTO: RUNE ÅHLÉN

6 svar

 1. Mattias skriver:

  Har alltid gillat Markus Persson, ta hit honom!!

 2. Bozo skriver:

  Absolut fel att skicka signaler att man sitter lugnt i båten. Forwards behöver känna flåset i nacken. 5-5 är återigen denna säsong kraftigt underkänt.

 3. Bozo skriver:

  Sluta prata topp 8. Om inget görs så kommer detta lag inte undvika negativt kval. Denna trupp producerar för lite sett över en hel säsong. Bara tur att så många puckar har trillat in i PP, även det kommer jämna ut sig och då ser det inte roligt ut resten av säsongen. Förmodligen går nog tåget redan innan jul för det är då lag kan hamna i förlustrader med 5-7 raka torsk. I ett oproducerande VIK är den risken stor och då ligger man i botten redan innan nyår. Bara konstatera att värvningarna som helhet har varit flopp, Lill-Zäta och Frycklund ser jag inte som värvningar utan mer som utlån som nu är tillbaka.

  • Anders skriver:

   Vaddå alla värvningar?
   Visst, firma Beck/Benker och till viss del Younan kan jag hålla med om att dom borde prestera bättre men resten av värvningarna har ju klarat sig strålande.

   • Bozo skriver:

    Jag skrev inte alla. Jag skrev som helhet och då räknade jag inte in Frycklund och Zetterberg som i praktiken redan var VIKare. Summan på resterande är negativt. Det är ju spelarna från förra årets lag förutom Östman som är det positiva.

   • Bozo skriver:

    Ok då,jag kunde varit tydligare