Silly: Fransson ryktas till Vita Hästen och Mårtensson närmare Västerås än Leksand?

Enligt initierade bloggen Afterice.se kan Jonas Fransson vara på väg till Vita Hästen. Det verkar också stämma enligt Centralens källor, även om Fransson förnekade idag på VLT.se.

Fransson har fått pendla mellan Linköping och Västerås. Det tar på krafterna. Med en fräsch Fransson skulle Vita Hästen få en bra målvakt.

***

Det har även viskats om Viktor Mårtensson. VIK ska ligga riktigt bra till eftersom man var tidigt ute och visade intresse.

***

Troligen var det Peter Anderssons Luganobil som syntes i Västerås utanför arenan och IKEA. En möjlig ersättare till Pär Hellenberg? Dock troligen betydligt dyrare än “Hellas” i så fall.

***

Annars kan det vara lite halvlugnt med värvningar. Tittar vi tillbaka också har det ofta varit några enstaka värvningar i april för att sedan bli fler från maj och framåt.

***

Jan Hammar, VIK:s nye fystränare, halvsågade faktiskt direkt VIK-spelarnas fysiska form på VIK.se. “Det kan bli bättre”, sa Hammar ungefär, och hans ansiktsuttryck när han sa det indikerade nästan att det varit en country club tidigare…

Intressant med en karaktär som vågar säga vad han tycker. Spännande också med en fystränare som verkar vara fokuserad på att det är insatserna på isen som ska maximeras genom smartare träning.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

2 Kommentarer

  1. Patrick

    Hej, det kan inte vara sant att Vik inte gick till Shl kanske pga för dålig fysik! Det trodde jag inte var möjligt 2015, den lättaste parametern för att se till så att man har ett slagkraftigt lag är just att se till så att killarna är bra tränade, träna hårdare och bättre och rätt. Det kräver jag att ledningen i Vik borde ha koll på, de första man ska kunna bocka av i analysen varför man inte gick upp är att det inte berodde på fysiken, hallå det är 2015, alla som sysslar med idrott på denna nivå ska veta vad och hur man ska träna. Jag blir klart brydd av dessa uppgifter! Men det är klart tittar man i matcherna mot Rögle så såg Vik trötta ut fast dem hade spelat lika många matcher, fysiken eller mentalt? Ska dem upp i Shl måste ledningen se tio så att dem har bra fysik.

  2. Mr H

    Peter Andersson – årets tränare 2013? Är det den Peter Andersson? För det kan ju inte vara Leo Gaut. (just kidding)
    Spännande.
    Om man får drömma så är ju Roger Melin inte klar än – för nästa säsong. Sveriges mest underskattade tränare.

Tweets

Gulsvart - AvatarStoffelito78Gulsvart

@MartinF021 @hockeysnubben95 @VIKFanCentral @einegard89 Nu är det ju skillnad på allsvenskan men nog skulle han pro… https://t.co/CR48sexbDM

SvaraRetweetFavorit
Gulsvart - AvatarStoffelito78Gulsvart

@hockeysnubben95 @VIKFanCentral @einegard89 Jo men jag tror han har out för spel högre upp systemet.

SvaraRetweetFavorit
Marcus - Avatareinegard89Marcus

@VIKFanCentral @Stoffelito78 Absolut, han skulle nog till och med kunna ta en plats i en lägre kedja i SHL.

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto