Filander om Engsund, Luganobilen och förändringarna: ”Det är alltid tråkigt när en bra grupp splittras, men det är naturlig del av spelet nu för tiden”

6 svar

 1. Mr H skriver:

  Frenka – There You go!! Alltså inte helt värdelös. Filander får väl tämja dem något. Vi behöver inte ta några utvisningar när vi har de här tre på planen. Motståndarna skräms till döds!! Eller blir åtminstone lite extra stressade.
  Hehe…

 2. frenka skriver:

  Mr H, jag tror inte att de funkar att fylla ett lag med fighters som tar onödiga utvisningar hit och dit.

  men visst, liffiton gjorde många fler poäng än tex fredriksson förra säsongen.
  men vilda spekulationer, engsund, liffiton och mårten, känns som att vaktmästarna får smörja gångjärnen på ena utvisningsbåsdörren lite extra 😉

 3. Mr H skriver:

  Frenka – ja kanske. Men se på hur det gick för Rögle, som visserligen är ett annat lag. De hade precis som Malmö ett tyngre och fräckare spel i år – båda gick upp, remember? Det var ju det som var VIKs problem förra året. Vi hade inte tillräckligt tuffa spelare som kunde spela det spelet som krävdes. Mer hård karaktär. Att vi sedan inte hade några riktiga målskyttar, det får vi väl ändra på till i år.
  Big Vic var ej klar sist jag tittade. Har ej sett Liffiton tillräckligt, men det måste smaka att möta oss…
  Fattar Du?

 4. stalle skriver:

  Luca caputi tycker jag gjorde en bra säsong i Vik 13-14 .läste att han inte får förlängt med Iko. Kanske kan vara ngt?

 5. frenka skriver:

  Mr H, Liffiton!? BAHAHAHA skojar du eller? som det ser ut nu (om mårten kommer tillbaka) så lär de bli betydligt mer boxplay än förra säsongen, med liffiton också så lär vi få lira bp hela matcher, tack men nej tack

 6. Mr H skriver:

  Fransson till Hästen, eller?
  Liffiton (Mif) erbjuds inget nytt. Vet ej hur väl han skulle passa in.