Silly: Intresse från Sverige och Europa för Brendan Mikkelson & Leksand drog först

Enligt god källa har Brendan Mikkelson intresse på sig från svenska lag och även lag i övriga Europa. Mikkelson jagar just nu slutspel för sitt Toronto Marlies i AHL. Men kanadensaren har inte fått plats i NHL och blickar nu lite mot Europa.

Många VIK-fans har drömt att återse den store och tuffe backen med de hårda passningarna, men i och med SHL-missen tvingas vi nog få se Mikkelson i ett annat lag i Europa.

Annars är det just den tuffa och storväxta spelartypen vi behöver få se mer i VIK.

***

Dallas Jackson är en annan “Mikkelson-light” som NJ ryktades titta på förut. I alla fall fanns Jackson på den allsvenska marknaden då. Kanske nu igen? (OBS: spekulation).

***

Amnér och Ytterell till Leksand. Det börjar lossna på marknaden lite. Troligen ger det ringar på vattnet och en dominoeffekt, när de “rikare” förser sig. Vad blir NJ:s första drag?

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

3 Kommentarer

  1. Mikael Norén

    Freddan, Ludde, nej inget hört, men borde ju finnas muskler eftersom man sparade in på nyförvärv genom att inte värva före 31a jan 2015, plus att man ändå fick bra publik i slutet, läste någonstans att det blev fem extra hemmamatcher med ett snitt på 4300 i playoff.

  2. Freddan

    Mikael, hört något inifrån klubben hur det ser i kassan inför säsongen?

Tweets

Jonas Hasler - AvatarHaslerJonasJonas Hasler

@henkenil @VIKFanCentral Det året som VIK var nära men sedan missade avancemanget, var det nog många politiker i st… https://t.co/ANyzgeLOaO

SvaraRetweetFavorit
Robert B - AvatarrobbieblindRobert B

@henkenil @VIKFanCentral Det ryktet dog väl ut för 20 år sedan?

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

RT @henkenil: Fyra av de sex främsta SHL-lagen konkurrerade med VIK i allsvenskan för inte alltför många år sedan. Idrottsstaden Västerås l…

SvaraRetweetFavorit
Claes Nyquist - AvatarSeClaesClaes Nyquist

@VIKFanCentral Med tanke på de spelare som NJ lyckades få till VIK den säsongen och innan dess så gissar jag att de… https://t.co/G6pMxVQqyM

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto