Silly: Intresse från Sverige och Europa för Brendan Mikkelson & Leksand drog först

Enligt god källa har Brendan Mikkelson intresse på sig från svenska lag och även lag i övriga Europa. Mikkelson jagar just nu slutspel för sitt Toronto Marlies i AHL. Men kanadensaren har inte fått plats i NHL och blickar nu lite mot Europa.

Många VIK-fans har drömt att återse den store och tuffe backen med de hårda passningarna, men i och med SHL-missen tvingas vi nog få se Mikkelson i ett annat lag i Europa.

Annars är det just den tuffa och storväxta spelartypen vi behöver få se mer i VIK.

***

Dallas Jackson är en annan ”Mikkelson-light” som NJ ryktades titta på förut. I alla fall fanns Jackson på den allsvenska marknaden då. Kanske nu igen? (OBS: spekulation).

***

Amnér och Ytterell till Leksand. Det börjar lossna på marknaden lite. Troligen ger det ringar på vattnet och en dominoeffekt, när de ”rikare” förser sig. Vad blir NJ:s första drag?

3 svar

  1. Mikael Norén skriver:

    Freddan, Ludde, nej inget hört, men borde ju finnas muskler eftersom man sparade in på nyförvärv genom att inte värva före 31a jan 2015, plus att man ändå fick bra publik i slutet, läste någonstans att det blev fem extra hemmamatcher med ett snitt på 4300 i playoff.

  2. Freddan skriver:

    Mikael, hört något inifrån klubben hur det ser i kassan inför säsongen?

  3. Ludde skriver:

    När kommer första VIK värvningen?