Silly: Vad har NJ troligen i kikaren, kan det vara flera tänkta toppspelare rent utav?

Det är tungt både här och där i VIK-land just nu. Enda riktigt positiva är att laget trots allt ligger fyra efter en riktigt lång svacka.

Efter Morasegrarna blev många besvikna och mycket förvånade att VIK direkt tog ett steg tillbaka och var passiva och intetsägande i spelet mot mediokra Pantern.

Men vad Centralen erfar sitter inte NJ och surar på kontoret. Som han tidigare flaggade för finns det pengar kvar. Han är troligen i full färd med att försöka ”swinga några deals” med välmeriterade herrar.

Utifrån det tjatter man hör från Centralens alla kanaler jorden runt kan det vara så att en stor stark nordamerikansk forward är intresserad, med riktigt fina meriter och siffror.Ska också ha tuffhet, begåvning och skills. Vissa frågetecken finns, men fansen skulle nog bli väldigt glada om det gick i lås.

Sedan verkar det vara så att man har kollat upp en äldre spelare som ställt till lite förtret för Tre Kronor tidigare, stabil som en björn bör han vara. Speciellt här borde fansen kunna få kraftigt förnyat SHL-hopp.

Ytterligare en topplirare, center, på tapeten kan vara en gammal goding (nåja) som längtar till Svedala.

Så det finns hopp om ett betydligt vässat lag. Men sedan måste ju spelsystem, harmoni och coachningen funka. Mer om detta i morgondagens blogg.

1 svar

  1. Marko skriver:

    Ja, det är en del intressanta spelare i en del lag som redan nu sladdar i en del ligor som VIK kan vara ett alternativ för. Det kan alltså vara en del VIK bekantingar som kan dyka upp i januari men också spelare från Tjeckien och möjligen Slovakien. Jag tror att NJ redan idag ringat in en del namn där kontakter tagits med agenterna men sen är det fortsatt mycket jobb och lite tur som ska till innan allt är i hamn.