Silly: Vad har NJ troligen i kikaren, kan det vara flera tänkta toppspelare rent utav?

Det är tungt både här och där i VIK-land just nu. Enda riktigt positiva är att laget trots allt ligger fyra efter en riktigt lång svacka.

Efter Morasegrarna blev många besvikna och mycket förvånade att VIK direkt tog ett steg tillbaka och var passiva och intetsägande i spelet mot mediokra Pantern.

Men vad Centralen erfar sitter inte NJ och surar på kontoret. Som han tidigare flaggade för finns det pengar kvar. Han är troligen i full färd med att försöka “swinga några deals” med välmeriterade herrar.

Utifrån det tjatter man hör från Centralens alla kanaler jorden runt kan det vara så att en stor stark nordamerikansk forward är intresserad, med riktigt fina meriter och siffror.Ska också ha tuffhet, begåvning och skills. Vissa frågetecken finns, men fansen skulle nog bli väldigt glada om det gick i lås.

Sedan verkar det vara så att man har kollat upp en äldre spelare som ställt till lite förtret för Tre Kronor tidigare, stabil som en björn bör han vara. Speciellt här borde fansen kunna få kraftigt förnyat SHL-hopp.

Ytterligare en topplirare, center, på tapeten kan vara en gammal goding (nåja) som längtar till Svedala.

Så det finns hopp om ett betydligt vässat lag. Men sedan måste ju spelsystem, harmoni och coachningen funka. Mer om detta i morgondagens blogg.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

1 Kommentar

  1. Marko

    Ja, det är en del intressanta spelare i en del lag som redan nu sladdar i en del ligor som VIK kan vara ett alternativ för. Det kan alltså vara en del VIK bekantingar som kan dyka upp i januari men också spelare från Tjeckien och möjligen Slovakien. Jag tror att NJ redan idag ringat in en del namn där kontakter tagits med agenterna men sen är det fortsatt mycket jobb och lite tur som ska till innan allt är i hamn.

Tweets

#12 🤍💛🖤🏒 - AvatarLennartGotlin#12 🤍💛🖤🏒

@VIKFanCentral Tror du Rauchenwald flyttar hem innan Jul? 🤔 Han gör inte några direkta misstag, men sticker inte ut… https://t.co/o4y2N8gl8N

SvaraRetweetFavorit
Martin - Avatarmartin_park021Martin

@VIKFanCentral Mikael, vet du hur det funkar med försäkringar osv kopplat till långtidsskador osv?

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@JoeLongplay Gunnarsson har lite för bra CV för det. Kan bara bli bättre härifrån. Men DG behöver bli mer vaksam och ödmjuk i egen zon.

SvaraRetweetFavorit
liberty longplay - AvatarJoeLongplayliberty longplay

@VIKFanCentral Östman har imponerat sen första matchen, kan nog vara årets fynd. Däremot kan Gunnarsson bli årets flopp.

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto