Silly: Warg lämnar Örebro men ryktas till Djurgården & segerjakt övergår tillfälligt till back- och centerjakt under uppehållet inför Modo borta efter stark vecka av VIK Support & segrar mot Södertälje, Almtuna och Karlskoga

Stefan Warg var bra och slog igenom i VIK 2012-13. Backen verkade trivas här.

12 svar

 1. Vintermannen skriver:

  Väldigt märkligt att ledningen inte kommer med någon kommentar eller information angående Alexander Lunsjö. Är det någon som vet vad som händer/ hänt med honom ? Lite märkligt är det….

  • Pelle skriver:

   Det var väl samma sak med Fernholm. Gick flera veckor innan man fick veta att det var hjärnskakning.

  • Christoffer Pettersson skriver:

   Tystnaden talar ju ännu mer för min tes, att han tröttnat på att spela i 4-kedjan med JJ och Kangas, särskilt när han startat säsongen med 1p per match. Hörde att kommentatorn sa precis i början på BIK matchen att Lunsjö valt att avstå matchen men kan ha hört fel.

   • Bozo skriver:

    Jasså. Inför BIK var han osäker på spel enligt Fagerlund. Efter BIK har spelarna varit lediga.

   • Musse skriver:

    Patetiskt att komma med såna konspirationsteorier att Lunis skulle vägra spela med vissa lagkamrater och därför avstå spela match. Det finns ju inte på kartan. Mycket ska man höra innan öronen trillar av….

    • Peter T skriver:

     Ja, patetiskt är ordet.
     Vissa söker verkligen efter nått att sänka oss fans för.
     Troll!?!?

   • Kalle skriver:

    Nu tror jag ni är ute och cyklar i konspirationsteoretisk anda. Han var väl sjuk? Borta från träning osv. Tror nog pananen skulle ”peta” t.ex. lavoie innan lunsjö. Om man ser på hur det har sett ut tidigare. Utländska nyförvärv ligger farligare till. Tessier, rauchenwald. Medan de ”egna” som varit med ett tag, Jansson, lunsjö, z osv inte petas även om de skulle underprestera.

    • Anders K skriver:

     Om Lunsjö hade varit sjuk eller skadad hade Z haft alla möjligheter i världen att nämna det i intervjun med Jimmy Gerdin på VIKs hemsida men de sa inte ett ljud om det.

     Att en tilltänkt topp 6 spelare som gör en poäng per match placeras i 4 kedjan och blir sur är väll knappast konspiratoriskt? Snarare normalt tycker jag iallafall. Kanske jobbigt för vissa här att ta in bara att spelarna 2021 tänker mer på sina egna karriärer än laget de spelar i.

     Ska Lunsjö ”upp” i hierarkin ska någon annan ner. Eftersom vi har skadefri trupp lär svaret komma mot Modo om en vecka.

 2. Musse skriver:

  Warg har ju alltid varit lite långsam och om NJ nu inte har plats för honom har han nog tappat ännu mer fart när han passerat 30 strecket. Tror nog han vill lite för hög lön som kanske DIF pressar ner om han vill ha ett sista SHL kontrakt. Zäta kan nog fynda något lika bra eller bättre till en lägre kostnad.
  Skönt att det finns ett gäng riktiga supportrar som fortsätter sjunga och stötta sitt lag även i motgång.

  • Gulsvart skriver:

   Enligt en site på nätet, ska det vara ” kärlekstrubbel ” en spelare i Örebro har tagit Wargs tjej vilket jag tycker inte är snyggt gjort

 3. Peter T skriver:

  Håller med, klacken sköter sig klanderfritt, resten av den potentiella publiken, not so mutch.

  • Jan Malmberg skriver:

   Håller med ang. Publiken synd att folk sitter hemma. Kommer väl aldrig hända att ABB Arena är fullsatt mot Kristianstad eller Almtuna om inte VIK spelar avgörande kval till SHL mot någon av dom. Att HV71 har 6000 pers.i serie lunken när HV leder serien mot Kristianstad är verkligen imponerande. Jönköping är väl än mindre stad än Västerås. Leksand lika med packad arena i Västerås är över nu. Hjälp VIK till SHL då kanske Leksands fantasterna får sitt lystmäte ( i surahammar där jag bor kryllar det med sådana