Inför Djurgården: skadad Komareks smått uppsvällda istid behöver troligen styras hårdare för mer explosivitet och för att undvika fler missade matcher – samtidigt chans för Gustaf Kangas & Co. att kanske greppa platser

Komarek har levererat, men parodoxalt nog kanske ännu mer om istiden och energin hushålls mer framöver. FOTO: RUNE ÅHLÉN

5 svar

 1. Martin skriver:

  Om #18 får det att lossna i avslut och i självfötroende kan det bli ännu roligare.
  Tycker man har fått se prov på hans speed i lite fler situationer som du påpekade avsaknad av Mikael för ett par veckor sedan. Sedan måste han få ut något utav det och inte hamna nere i sarghörnen.

  Men undrar om Mingoia, Bergman och Komarek kunde vara något. Och låta Hutch lira med t ex Carl J + Skedung.

 2. Peter skriver:

  Jag undrar om man skulle få ändå mer ut av Mingoia och Topping om de skulle spela i samma kedja? Vad tycker proffsen?

  • Pelle skriver:

   Mingoia hade assist på de två första målen trots att de normalt inte spelar i samma kedja. Det säger kanske en del.

  • C skriver:

   Jag tror att just nu ska man inte ändra något alls i Toppings omgivning för det kan ju knappast bli bättre där. Gersich och Dimytriw jobbar väldigt hårt och bäddar upp för ytor åt Topping.

   Mingoia har 9P på 11 matcher och vi har faktiskt haft ganska lite PP med oss den senaste tiden så i min värld levererar han redan i sin nuvarande kedja.

   Sen när det går i baklås för det för de ju alltid förr eller senare så är det dags att ändra om!

 3. Vikarn skriver:

  Tycker Gustaf Kangas är en ruskigt bra spelare. Är dock väldigt tveksam till Lejon, tycker han gjorde lite för många misstag mot Östersund senast!