Ställ din fråga till Paananen & Lihagen från Karlskronas hjälte 2015 till Lindlöven 2017?

Lihagen åter i ABB Arena i höst? FOTO: RUNE ÅHLÉN

 

Enligt MrMadhawk.se är Niklas Lihagen nära nya lokalkonkurrenten Lindlöven. Från SHL-kvalhjälte för Karlskrona våren 2015 till Lindesberg 2017. Det kan gå snabbt ibland.

Samtidigt visar det åter att Västra Ettan blir ganska meriterad. Lihagen lär vara spelsugen mot VIK i alla fall, klubben som den store aldrig lyckades i. Man kan fråga sig varför.

***

Under onsdagen ska undertecknad träffa tränare Thomas Paananen. Om Du som läsare har några speciella frågor som ska vidarebefordras till nye coachen, kommentera gärna nedan.

***

I övrigt väntar nu bara Jimmie Jansson, Rasmus Edström och Chris Langkow på nya klubbar från fjolårets lag. När de obligatoriska skadorna börjar poppa upp här och var lär i alla fall Jansson ganska snabbt få jobb.

11 svar

 1. Gurka skriver:

  Vågar någon VIKare stå framför motståndarmålvakten och skymma, styra puckar i mål denna säsong eller blir det som vanligt ? Helt tomt där pga rädda och veka gulsvarta spelare som hellre spelar nere i hörnen och bakom målet

 2. Så det så skriver:

  Kan man förvänta sig att laget kommer att spela ” riktig ” hockey eller blir det som vanligt någon form av bandy&hockey helt utan kroppskontakter. Om det blir ett mjukisspel där spelarna är rädda för lite blåmärken då får jag fortsätta att gå på innebandy som är tuffare och hårdare än den hockey VIK brukar bjuda på

 3. Jerry skriver:

  En fråga. Kommer ni försöka spela en mer offensiv hockey än vad vi har sett dom senaste säsongerna?

 4. Gillar inte äggen i dom gulsvarta hockeybrallorna skriver:

  Kommer spelarna att få tackla kommande säsong eller blir det som vanligt att dom lirar som om dom hade råa ägg i brallorna som absolut inte får gå söder. Man får tacklas i hockey, men det har man inte sett ett VIK-lag gjort sedan Andrei Lulins härliga dagar i VIK

 5. PatrikH skriver:

  Fråga: Hur ska vi få mer fart över banan i uppspel (så att vi får överlägen och slipper spela mot uppställt försvar) och tillbaka i backcheck?

 6. Stockholms VIKaren skriver:

  Fråga: många forwards kommer konkurrera om istiden i ex pp , hur får man de som inte får lira där att inte bli tjuriga o ist ge allt i en undanskymd roll ist.

 7. Vimmerbyarn skriver:

  Fråga om Lehmans status inför matchen på söndag.

 8. Bonzon skriver:

  Vore det inte bra att bädda backsidan med en spelare som Jansson?

 9. Funderaren skriver:

  Frågan är om det i år kommerfinnas ett grundspel från början! Detta saknades ju under hela förra säsongen!

  • Ulf Holmström skriver:

   Vad menar du egentligen med eget grundspel, vore intressant att veta vad du menar?

 10. Ludwig Aronsson skriver:

  Fråga till paananen: Hur ska laget undvika att spela fast sig i egen zon som var ett väldigt stort problem förra säsongen? 🙂