Strömavbrott släckte VIK:s chanser till liten revansch mot Lillehammer

På lördagseftermiddagen fick VIK nöja sig med 1-1 mot norska mitten/topp-laget Lillehammer. Matchen bröts efter cirka 50 minuter på grund av strömavbrott.

Norrmännen som förlorade med 8-2 mot Mora dagen innan lyckades bättre med att stoppa Gulsvarts offensiv. Efter 4-6 mot Vita Hästen under fredagen var det nog ett revanschsuget VIK, men det märktes inte överdrivet mycket.

Positivt var att se Matt Fornataro och Evan McGrath. Båda såg piggare ut och låg bakom mycket framåt. Fornataro krutade också snyggt in ett mål från blå på pass av McGrath. Det var viktigt.

Dessutom visade Robert Lantosi upp bra saker, verkar vara en lirare med tillräcklig fart och teknik för att kunna ta plats i Allsvenskan på sikt. VIK skapade annars ganska mycket chanser men Lantosi, Johner och McGrath brände högkaratiga lägen.

VIK hade klart mest spel men Lillehammers målvakt gjorde det bra. Negativt var att VIK åter släppte till oceaner av yta i egen zon då Lillehammer snyggt gjorde sitt mål. Annars var försvarsspelet bättre, även om motståndet var vekt.

Nu väntar en ganska viktig repetition (för försvarsspelet) borta mot Södertälje på torsdag. Sedan brakar det loss hemma mot Vita Hästen en vecka senare.

xyz_smap:
1
pp_excerpt_img:
a:2:{s:3:"src";a:1:{s:8:"fullsize";s:0:"";}s:14:"srcWithClasses";a:0:{}}

4 Kommentarer

 1. Marko

  @agge…. Det är fortfarande försäsong och det rör sig om typ 2 referat i en rätt ointressant cup i ett otroligt ointressant Mora som saknar bilder? Och det är vad du hakar upp dig på? Intressant med tanke på att det finns lite annat som i alla fall bekymrar mig när det gäller VIK just nu…

 2. fredrik

  1-1 mot lillehammar är inget annat än pinsamt….
  Verkar inte som att laget reagerade så bra på en förlust filander haha.. hoppas på väldigt mycket bättre spel i serien!

 3. agge gardenark

  Finns det inga bilder längre?
  Det gör din blogg bättre med bilder.
  Tråkigt med bara text (skärpning)
  Annars bra skrivet Mick.

Tweets

Robert B - AvatarrobbieblindRobert B

@VIKFanCentral Vilket jävla lag vi hade!

SvaraRetweetFavorit
Kalle - AvatarbinarypapaKalle

@VIKFanCentral @Ornie1939 Exakt, mina hundralappar jag slänger in på ditt konto förväntas ju ge god avkastning! 🙂 T… https://t.co/mtGtUSNAZy

SvaraRetweetFavorit
Mikael Norén - AvatarVIKFanCentralMikael Norén

@binarypapa @Ornie1939 Sen när några ju satt in en slant vågar jag inte sluta i brådrasket, vill inte bli stämd för… https://t.co/BbsaNGjKMA

SvaraRetweetFavorit
Kalle - AvatarbinarypapaKalle

@Ornie1939 @VIKFanCentral Aha, det är pga den där stadiga inkomsten Micke kände att han kunde "rage-quitta" häromda… https://t.co/46B5lPRdTL

SvaraRetweetFavorit

Socialt

Ge ditt stöd till oss via PayPal:

Stöd VIKFanCentral genom en donation:

Logga in

Skapa ett konto